- Asszociációs játék. :)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vissza a PC Masterrace-re
- Szólánc.
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Untappd lista
Új hozzászólás Aktív témák
-
OK. Azt, hogy a megszűnő munkahelyekről, hova és mire képezzék át az embereket, a kormány és a munkaadók közös tervezése tudja meghatározni.
Ha német példát hoztad elő, akkor én folytatom a német példával. Mivel az olcsó gáz elillanni látszik, nagyjából örökre, Németországnak változtatni kell az eddigi gyártás struktúráján. Már tavaly nyáron elkezdődött a struktúra váltás tervezése és megkezdése.
Nyilván vagy egy korosztály, akiknél már az átképzés többe kerül, mint a nyugdíj kiegészítése. Németországban stabil munkaerőhiány van, most folyik a bevándorlás könnyítése. Fiatal és képzett munkaerő (lefordítom magyarra, aki akar és képes dolgozni) jöhet majd minimális megkötésekkel.Magyarországnak is hasonló gondjai vannak, csak komplikáltabb megoldásokat keres.
Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
Algieba
őstag
Csináltam a harmincas éveimben. Jó tíz év volt. Fittebb és naivabb voltam. Ah, a fiatalság ideje, amikor minden olyan kívánatos és az ember elhiszi a szarról, hogy csokoládé, de az sosem volt.
Ennél már csak a húszas éveim voltak elszálltabbak, amikor elhittem, hogy az agy kreatív produktuma "világszám". Eh, fenéket. Ezért is lógatom az orrom. Mindenről kiderül, hogy csak egy hazugság. És látni, hogy az AI, ami a világhálóra feltöltött emberi produktum élősködője, és milliók vetik rá magukat a koncra, picit sem értékelve, hogy ezt hozzájuk hasonló élő emberek hozták létre. Mindig is kételkedtem a kegyelemben és a szeretetben. Majd az AI halálba ringat minket csodás káprázataival, amik a mi álmaink voltak.A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
bkercso
nagyúr
A jógik nem az elképzelésüknek tulajdonítanak jelentőséget, hanem a figyelemnek, mert azon keresztül lehet kapcsolatot teremteni a valósággal. Pont azt mondja, hogy bár információprocesszálást végezhet egy gép, de tudatossága nem lesz soha. Nem lesz megélt élménye.
Ha már mindent elvégeznek helyettünk a gépek, nem marad más dolgunk, mint jól érezni magunkat.[ Szerkesztve ]
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
Algieba
őstag
"Visszatérek a földhöz és zöldség termesztéssel fogok foglalkozni."
Nem poénként írtam, valóban ez a tervem. Lemondok az internet, a technológia kínálta hamis javak jelentős részéről és a szükséges minimumot tartom meg.
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
bkercso
nagyúr
Elhagytuk az emberi kultúra nagy részét, ez az egyik legalapvetőbb gond. Érzelmi biztonság, belső stabilitás, értelmes munka (sikerélmény, kompetenciaérzés) már általános iskolában (és sokszor a családban is) kiírtásra kerül az emberekből ahelyett, hogy megtanítanák őket ezekre.
Végül is azért élünk, mert vágyunk erre, hajt egy életenergia. Viszont ez tömegek esetében nem tud kifejeződni, "nem találják magukat".Művészet és AI:
Miért akarnám kitenni a falamra egy gép kreálmányát? Mit mond az nekem?
A fraktálozásban legalább én állítom be a SW-t (és én írom a kódot, és esetleg a függvényt is).[ Szerkesztve ]
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i7-G3/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM