Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
én most abban sem vagyok biztos, hogy ez az itteniek közül szól valakinek, vagy egy IRL ismerősről van szó?
bár igazából egyik esetben sincs értelme a bejegyzésnek, mert első esetben megbeszélhette volna privátban, második esetben pedig lehet, hogy nem is olvassa a Logoutot, és nyilvános megszégyenítés úgysem lesz ebből, mert nem tudjuk kiről van szó.
-
Csak az veszi magára (hogy a csudába lehet egy rutinos tuskónak mimóza lelke?), aki tényleg körberöhögött engemet a hátam mögött.
Szerk.: Domxc: Kénytelen voltam alkalmazkodni az általános szellemi nyomorhoz, mert ez az életben maradáshoz nélkülözhetetlen ebben a szétlopott, erkölcsileg mélyponton lévő országban.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest