Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domxc
senior tag
Azért azt mondd már el, hogy azért, mert téged kibeszéltek miért az országot okolod?
Nem értem az összefüggést. Szerintem egy felnőtt tud kezelni egy ilyen szituációt, de nemhogy egy felnőtt, hanem egy gyerek is majdnem. Hátbaszúrtak/beszóltak/leszóltak ez van ilyen az élet. Mintha a PH!-n senkivel nem történt volna ilyesmi meg, kb. úgy írtad meg ezt a bejegyzést.
Ja és ha ilyen gondjaid vannak, mint ahogyan előbb is írtam írd bele a Logoszférába, ne csinálj tök fölöslegesen egy önsajnáló/szitkozódó bejegyzést.Mr. X hozzászólásával, meg mérhetetlenül egyetértek, bár kiszerkesztette.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bestbuy játékok
- Autós kamerák
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Vicces képek
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest