Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algieba
őstag
Egy gázpalack elég.
Egyébként két nap fogom megsütni a 12 darabot, hogy ne legyen annyira kapós. Ha kevesebb van, jobban becsülik, ha több van, akkor előfordul, hogy valaki egy fél bejglit visz el és majszol el.
Így aztán gyorsan eltűnnek.
A hókifli házi szilvalekvárral elképesztően finom, pedig az egyik legegyszerűbb sütemény.
A juhtúrós pogácsa a kötelező sós süti. Na, abból bármennyit sütök, még aznap elfogy. Száz darabnál jóval több van egy kiló lisztből. X-akta hogyan tudunk megenni olyan sok pogit, amikor ott van még a töltött káposzta, a bejgli, a hókifli és a szaloncukor is. -
morhange
tag
12 db? Hány gázpalack kell erre?
Mifelénk a sós sütik fogynak legjobban, pogácsa, minisajtosrúd, nagymamám csinálja a legjobban. Persze elmaradhatatlan a bejgli is. -
Algieba
őstag
Még nincs. Pedig már kiváltottam a Start kártyát is, de ez sem dobta meg a visszajelzések számát. Ma ismét megkeresett egy érdeklődő, aki valamelyik hirdetésemet olvasta, de ő róla még semmi konkrétumot nem tudok. A munka elvileg annyi lenne, hogy egy panzióban kellene főznöm és takarítanom. Ez egy németországi munkalehetőség, de magyar a panzió tulajdonosa, és lányok dolgoznak nála.
-
vans?
őstag
Es melod van mar?
-
Algieba
őstag
Reméljük, hogy tényleg a süti logisztika lesz a legnagyobb problémám.
Közben rájöttem, hogyan tudtam elkészíteni 21 bejglit. Természetesen több napot vett igénybe, de elsőre 12 darabot sütöttem meg. Két tálban kelesztettem meg a 6-6 bejglihez való tésztaadagokat.
Aztán az egyik húgomnál megsütöttem újabb hatot, majd végül fele adagból hármat.
-
Vakegérke
félisten
Hisztizz csak.
Szívből kívánom, hogy soha az életben nagyobb gondod ne legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Commodore 64
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- DOOM - The Dark Ages
- Dual Mode-os, Mini LED-es IPS monitor jött az MSI műhelyéből
- Milyen alaplapot vegyek?
- Új AMOLED kijelzős Garmin óra érkezett, itt a Forerunner 570
- PlayStation 5
- Kerékpársportok
- Star Citizen
- További aktív témák...
- Dell Precision 7510 i7-6820HQ/16GB/256+500Gb/Nvidia1000M/Win11PRO
- Dell Precision 3520 i7-7700HQ/16GB/512NVMe/Nvidia620/WIN11PRO Új aksi.
- Lenovo LOQ 15APH8 Bankmentes, kamatmentes részletfizetés
- Oukitel OT5 tablet 12" 2K Display 12 GB memória, 256 GB háttértár, 4G LTE Dual SIM, 11000mAh Akku
- Új Thinkpad P16 Gen2, 16" QHD+ IPS 165Hz, i7-14700HX, RTX 3500 Ada, 32GB, 1TB NVMe, gar
- Vadiúj SSD-k!
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest