Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• totron

addikt

válasz totron #16 üzenetére

A teljesség igénye miatt javítom magam: az SE-nél, az 5-nél is megvan a megvernyákolt dizájn, a hátlapi tapintás ezeknél már jobb, később csesződik el, csak hát ezeknél meg a kijelző mérete ami nem összeegyeztethető a felhasználással (ez most nagyon rendőrös szakzsargonosos volt).

Volt egy eladó ezust V3i 6 ezerért akkor, amikor feledésben volt, patika közeli állapotban. Nem jött össze akkor, a mai napig siratom. Igaz, ma meg már nem kéne, csak vitrinlakó lenne, az meg nem én vagyok. Nem lehet mindent utólag bepótolni. :( Zöld.... arról elfogadnánk egy-két képet szerintem.

Fennáll a veszélye, hogy nem maxolod, nem ismered ki az adott modellt teljesen, ha ennyi telefonod van. Kell egy kis rászorultság. Más területeken is rontja a megismerést és a boldogságot a vitrinezés, de eltűnő modellek esetén meg tudom érteni a begyűjtési szándékot.

Az a Pixel nem volt rossz vétel.

• Algieba

őstag

válasz totron #16 üzenetére

A kreatív műhelyemben minimum 30 telefon van mindenfelé, több teljes dobozos is, egy Symbian matuzsálemmel a díszhelyen, ami a Nokia 7650, de van hagyományos nyomógombos, melyek közt az ász az almazöld Motorola V3i, WP modellek, Android phabletből nyolc vagy több?, pár napja vettem a Google Pixel 2 XL-t, amin éppen pötyögök. És most megjött extraként az almácska. Ősöreg kütyübolond vagyok. Jelenleg három készülék van nálam. Zenehallgatásra és jegyzetgépként a Nokia 2.1 a táskában várja, hogy munkára fogjam. :)

Új hozzászólás Aktív témák