- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoo8800
veterán
Jó öreg Lumia.
Annak idején nagyon szemeztem ezzel a telefonnal, a Lumia 800-asom utódjának szántam, aztán végül a WP platform szerencsétlenkedései miatt mást választottam.
-
Sportszerűtlen lenne olyasmit várni tőle, amire a mai felső kategóriás társai képesek.
Vagy inkább java részük azoknak sem. Bár jó volna eredeti felbontásban megnézni ezeket, de így kicsiben nekem nem tűnnek tragikusnak egy mobiltól. A Lumiákon sose volt túl erős a zajszűrés, én pont ezt szerettem bennük (950 mai napig meg van fotózásra). Egy p20 pro lehet, hogy jó/összességében jobb képeket lő éjszaka (szép is lenne, ha nem, azért az árért), de szanaszét filterezi, amitől ránagyítva olajfestmény az egész, engem meg a hideg kiráz az olyan képektől.
-
janeszgol
félisten
Igen, sajnos előjött a telefon határa. Tényleg zajosak a képek. Ám egy valamit nagyon szeretek a Lumiákban, és ez a dolog sajnos nem található meg a HMD Nokia 3, 5, 3.1 telefonokban. Videófelvételnél a 30fps az nappal, este, bármikor 30fps. A HMD Nokiák droppolnak 25 fps (Pal) alá, ergo darabosak.
-
Algieba
őstag
válasz
AllTheBest #3 üzenetére
Az összes többi mobilomhoz mértem a képei minőségét. Egyéb telefonjaim közül van, ami konkrétan semmit sem "lát" éjszaka. Illetve nekem nem az élesség számít, hanem az esti világítás színei.
Ez egy 2013-as okostelefon egyetlen 8MP hátlapi kamerával. Sportszerűtlen lenne olyasmit várni tőle, amire a mai felső kategóriás társai képesek.
Éjszaka ritkán fotózok. Inkább csak a hangulat miatt. -
AllTheBest
őstag
Nem rosszból mondom, de ez a kamera nagyon nem az esti fotózásra van, brutálisan zajos az összes kép, meg a részletek sem pontosan kivehetők, össze van mosódva minden, főleg ha van egy kis mozgás is a képen...
-
törölt tag
Hat hol laksz te hogy ennyi szökőkút van?
Csak nem a Szita City-ben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo A februárban használtan, olcsón vett Nokia Lumia 925 éltes kora és halott rendszere ellenére remek kis fotós masina....
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Lian Li, 14600KF, 3/4 konfig, VGA, memória, SSD nélkül
- DELL OptiPlex 5055 SFF / Ryzen 5 PRO 2400G / NVME M.2 / DDR4 / USB 3.1 / több db / számla
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest