Hirdetés
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- potyautas: Vágyak
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tildy
nagyúr
Egeszsegedre.
Meg jo hogy eljottem onnet. Egyel kevesebb legalabb...Algieba: amikor a sajat megelhetesed is gond, amikor nincs hova menni, akkor van, hogy az ember ilyen dontest hoz.
Felesleges ezen ragodni, ugymond alltam mar mindket oldalon. Ugy gondolom, az az eset a jobb, ha felmerul, es komolyan felmerul az emberben, nem csak kosza gondolat, akkor elvetetni.
-
Pontosítok, az engedélyezett idő alatt végrehajtott abortusz "áldozata" nem csecsemő, hanem egy picurka magzat, kb. 8 centi hosszú a 12. héten. Ekkor még lehetséges az abortusz, de nekem ilyen idős magzatot már nem lenne szívem elvettetni, mert mindene kialakult ilyenkorra.
Csak még nagyon picike.
Szerk.: A mocskos anyagiak... sajnos tudom, hogy milyen szegénynek lenni. Anyám az utcai kútról hordta a vizet kiskoromban, mert az akkori otthonunkban nem volt vezetékes víz. Ha az anyám újra leány lenne, úgy elzavarná az apánkat...
-
k.
őstag
Azért szerencse, hogy nem vagy abban a helyzetben, hogy ilyesmikről akár egy picit is dönts.
Igen, dugás után teherbeesik, aztán nevelje a gyereket.
Hány lelki sérült/elmebeteg ember lenne igy pár évtizeden belül? Mert igen, sokan akkor megszülnék, aztán leszarnák, végig az elszakadt gumi mintapéldája lenne a gyerek. Az pedig egy gyereknek nem tesz jót, ha úgyérzi csak teher a szülőnek. -
A betiltása az illegális módszerek felé terelné a nőket. Ezek többsége rendkívül veszélyes!
Az kinek lenne jó, ha évente több nő ilyesmi miatt halna meg?Szerk.: Az abortuszok magas száma egy hatalmas problémakör egyetlen eleme.
Nőként át tudom érezni, hogy mit jelent egy gyerek kihordása, gondozása, felnevelése.
Előbb írnék meg 50 regényt mint sem szülnék egyetlen gyereket is.Nagyon komoly életfeladat.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest