- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsozsito87
aktív tag
válasz
mercurytopaz #6999 üzenetére
internet.vodafone.net az apn konfig.
Sajnálom de az én telefonomon rendesen megy a net. A wifi is meg a mobil is. -
ubul23
senior tag
válasz
mercurytopaz #6997 üzenetére
Apn beállitásoknál vodafon.net ez legyen beállitva.Beállitások/továbbiak/mobilhálozatok/hozzáférési pontok nevei/apn.
-
mercurytopaz
aktív tag
Sőt, semmilyen internet sajnos..
-
mercurytopaz
aktív tag
Meg van a hiba, a kb. kéthetes, memóriakártyám
volt a hibás, ma reggelre teljesen besz..rt.
Mivel ennyire új, ezért nem gondoltam rá.Szépen fel is ment xtreme os, viszont, hogy ne
legyen teljes az örömöm, a play-be konnekt
hiba miatt nem tudok belépni. -
ubul23
senior tag
válasz
zsozsito87 #6994 üzenetére
Inspired rom 6.1 Találtam egy újabb inspired romot megnéznéd tudod e portoloni vagy leírni hogyan kell és én megpróbálnám.
-
ubul23
senior tag
válasz
zsozsito87 #6992 üzenetére
Mivel csomagolgatod és szerkeszted a romokat azt olvastam hogy telefonon csinálod lehet én is utána járok hogyan kell és teszek én is egy próbát. Cm romon próbáltam a gps fixet de semmi változás.
-
zsozsito87
aktív tag
válasz
mercurytopaz #6991 üzenetére
Nos ez valóban érdekes. Ezt én is kipróbáltam de nekem zökkenőmentesen teszi a dolgát mint gépen úgy telefonon is. Mind 2 romot telefonon készítettem azon is zip-eltem be de nem hiszem hogy az lenne az oka.
-
mercurytopaz
aktív tag
Nos, érdekes ez a két zip.
Először kicsomagoltam, majd újracsomagoltam, átmásoltam a
memókarira, és úgy se tudta kicsomagolni a telefon.
Majd próbáltam, többféleképpen a kicsomagolt fájlokat átmásolni
a memókarira, ami látszólag sikerült is windows alatt, de amint betettem a kártyát
a telefonba, mindig eltüntek a fájlok.
Majd windows alatt próbáltam másolni, és itt ismeretlen hiba miatt nem engedi.
Vagyis, a kicsomagolt fájlokat sem engedi másolni.
Elég jól elvagyok a számítógéppel, de ilyennel még nem találkoztam,
nem értem.Ja, és ez a probléma csak ezzel a két fájlal fordul elő.
-
Gaboros
tag
válasz
zsozsito87 #6987 üzenetére
Kár, hogy "csak" 4.4. Izgalomba jöttem mikor megláttam, hogy bug mentes 5.1.
Sebaj, csak így tovább, jó ez amit csinálsz.Majd ha egyszer valaki átportolja forrásból utána lehet varázsolni így. Ahhoz viszont programozói tudás is kell, majd sok szabadidő.
A CM 5.1-ekhez láttam GPS fix-et, de nem próbáltam még. Ha valaki kipróbálja leírhatná a tapasztalatokat.
-
Gaboros
tag
válasz
zsozsito87 #6987 üzenetére
Szerintem az teljes valid megoldás ha kicsomagolod, és megnézed hogy a kicsomagolt tartalom több-e mint 650 mb.
-
zsozsito87
aktív tag
válasz
Gaboros #6986 üzenetére
Mint ahogy feljebb írtam " úgy írták hogy alap lollipopról portolták mt6582-re én pedig azt portoltam c7-re" de igazad van 4.4 customra portoltam így csak fake. Köszönöm a felvilágosítást. Mindig tanul az ember.
Esetleg abban tudsz segíteni hogy hogyan tudom meg hogy egy custom romnak 1G rendszer partició kell?
-
Gaboros
tag
válasz
zsozsito87 #6968 üzenetére
Ha kitkatet használtál alap ROM ként a portoláshoz akkor ez fake lollipop. Ugyanolyan android verzió kell a portoláshoz. 5.1-et nem tudsz átportolni 4.4 segítségével. A zip felépítés alapján is 4.4-nek tűnik.
Előbb kellene egy hibátlan alap 5.1-es ROM, utána lehetne átportolni ilyen módszerekkel tetszőleges 5.1-et. Ahhoz viszont előbb forrásból kell portolni.
-
mercurytopaz
aktív tag
Mindenképp visszajelzek, köszi.
-
mercurytopaz
aktív tag
válasz
zsozsito87 #6983 üzenetére
Igen megcsináltam, és most már biztos, hogy csomagolási gond van. Remélem egy óra múlva hazaérek, el kellett mennem, és egyből átcsomagolom.
-
zsozsito87
aktív tag
válasz
mercurytopaz #6982 üzenetére
Nagy valószínűséggel az a baj. Az inspired romot ubul feltudta tenni de neked az sem ment. Nekem feltelepül az Xtreme rom is. Nem tudom mi lehet a gond nálad. Próbáld meg gépen kibontani majd újra zip. Egy kérdés neked 1G system particiód van? Vagy azt még nem csináltad meg..
-
mercurytopaz
aktív tag
Észrevettem egy érdekességet, se ezt se az inspired romot nem tudom a telefonon a totalcommanderrel kinyitni. Bármi más zipre ha rákattintok azonnal kibontja. Nem lehet itt a baj ? Viszont a számítógép kibontja.
-
mercurytopaz
aktív tag
válasz
zsozsito87 #6980 üzenetére
Köszi.
-
zsozsito87
aktív tag
válasz
mercurytopaz #6979 üzenetére
Megnézem. Kb 30perce tettem fel megint a telómra.
-
mercurytopaz
aktív tag
válasz
zsozsito87 #6978 üzenetére
Sajnos: opening package
E: Can't open /storage/sdcard1/xtreme os for popc7.zip (bad)
installation abortedMegnéznéd mi lehet a baj ?
-
zsozsito87
aktív tag
XtremeOS (android 5.1+ nincs magyar nyelv)
Telepítés:
Wipe factory reset
Telepísd a zipet telepítés után ne indítsd
újra a telefont maradj recoveryben és wipe dalvik cache
majd reboot
Amíg bebootol kb 3-4 perc szóval légy türelmes.
[link] -
zsozsito87
aktív tag
-
ubul23
senior tag
válasz
zsozsito87 #6974 üzenetére
Van más lehetőség a magyaritásra J bart a program neve a system mappát vagy teljes romot lehet vele forditozni számitógépen.
-
ubul23
senior tag
válasz
zsozsito87 #6972 üzenetére
Ok ráérünk nem hajt a tatár ,ez sz inspired rom is teljesen hssználható. Egy kérdésem lenne még xposed megy a extrem os romon? És ha igen melyik gravityboxot lehet hozzá telepiteni? A cm 12.1- es romokhoz a lollipopos kell ha erre is az megy fel akkor lollipop.
-
zsozsito87
aktív tag
Ubul ma már nemtudom feltölteni. Folyton megszakad a netem mobilnettel meg nem oké 32kb/s
van még két rom megpróbálom portolni azokat is addig mig nem lesz normális a netem
-
ubul23
senior tag
válasz
zsozsito87 #6970 üzenetére
Én ugy is dolgozom 10- ig utána tudom csak megnézni köszi.
-
ubul23
senior tag
válasz
zsozsito87 #6968 üzenetére
Szuper köszi már alig várom. Témázható a rom mint a cm?
-
ubul23
senior tag
válasz
zsozsito87 #6965 üzenetére
Ha fent lessz este én is ki próbálom. Ez lollipop vagy csak lollipop stilus?
-
mercurytopaz
aktív tag
válasz
zsozsito87 #6965 üzenetére
-
zsozsito87
aktív tag
XtremeOs
Az alap böngészőt kicseréltem a Chrome-ra, billentyűzet megoldva. Kb 30-35%-ban magyarítható a Morelocale 2 alkalmazással. Gyári launcher lecserélve a Trebuchlet (cm 12) launcherre. Talál OTA frissítést de nem próbáltam hogy települne e. Azt a hibát nemtudom megoldani hogy a Sim kártyán elérhető legyenek a névjegyek. Szerintem ez lolipop betegség. Nemsokára töltöm megára
-
szobipeti199
tag
Na megcsináltam recoból még tegnap(2 féle wipe mindekettóre rámentem 2x biztos ami biztos), aztán 84%on leraktam az asztalra minden beállítgatás nélkül, egyedül a wifire csatlakoztam. Most majd 24 óra alatt 73%ra csökkent. Úgy néz ki jólesz! Múltkor menüből csináltam ugyanezt, csak utána törölgettem/tiltogattam a progikat amiket az összefoglalóban írtak, hogy lelehet tiltani. Most nem tudom meg merjem e próbálni, vagy nincs köze a progik letiltásához a gyors merüléshez?
-
ubul23
senior tag
válasz
mercurytopaz #6962 üzenetére
-
mercurytopaz
aktív tag
válasz
zsozsito87 #6961 üzenetére
Szerintem a böngészőt ki is hagyhatod, várjuk..
morelocale ?
-
ubul23
senior tag
válasz
zsozsito87 #6958 üzenetére
Te tudod javitani a hibákat?
-
ubul23
senior tag
válasz
zsozsito87 #6955 üzenetére
Nem sok infó van viszont raktak fel pár fix dolgot cm12.1 hez pl gps fm rádió nem sokára telepitem valamelyiket és megnézem
-
ubul23
senior tag
válasz
zsozsito87 #6953 üzenetére
[link] Spanyol alcatel facebook oldalon volt linkelve.
-
ubul23
senior tag
válasz
zsozsito87 #6944 üzenetére
Találtam egy cm13 romot hátha tudsz vele valamit kezdeni.[CM 13]
-
ubul23
senior tag
válasz
szobipeti199 #6949 üzenetére
Csináld meg recoveryből is. Ha jól emlékszem ott is van 2 lehetöség wipe ra csináld meg mind a 2-öt.
-
ubul23
senior tag
válasz
szobipeti199 #6947 üzenetére
Honnan csináltad a vissza állitást? Recoveryből vagy a beállitásokból?
-
szobipeti199
tag
válasz
szobipeti199 #6925 üzenetére
Ebben nem tud valaki segíteni?
-
ubul23
senior tag
válasz
zsozsito87 #6945 üzenetére
Nem utolag telepitettem.
-
ubul23
senior tag
válasz
zsozsito87 #6942 üzenetére
Most csak igy nem vagyok othon nincs wifi a közelben regisztráció után lehet le tölteni.[link]
-
zsozsito87
aktív tag
Az inspired romon alapból benne volt a mega? (Csináltam magamnak egy inspired romot amibe beletettem néhány alkalmazást pl mega amit nem szignóztam így nem megy
rendszer apknak és amikor feltöltöttem ezeket kiszedtem belőle hogy alap rom legyen de lehet hogy az benne maradt.) ha így történt bocsánat érte.
A doogee romról tudsz linket? Az megoldás lehet a hibákra
-
ubul23
senior tag
válasz
zsozsito87 #6940 üzenetére
Nekem az inspired romon nem megy és tegnap sem ment sajnos. Még egy buta kérdés mt6582- re nincs még hivatalos lollipop egyáltalán? Doogee tirans 2-re talán ha jól értem van hivatalos 5.0 azt nem lehet estleg valahogy portolni?
-
ubul23
senior tag
válasz
zsozsito87 #6938 üzenetére
Sajnos csak igy tudom linkelni remélem müködik igy is. Ez tetszene de nem sikerült sehogy sem telepotenem elvileg fel megy de boot loop lessz mindig.[link]
Erre sikerült már esetleg rájönnöd mitöl nem müködik a mega? Elöre is köszi.
-
ubul23
senior tag
válasz
zsozsito87 #6935 üzenetére
Zsozsito a te telefonod melyik tipus? 7041x van nekem arra hiba nélkül fel ment a rom. Az is érdekes számomra amelyik romokat a spanyol face oldalról szedek le ott nekem több minden nem müködik pl led gps ezen a romon ezek müködnek lehet mégsem teljesen ugyan olyanok a külömböző tipusok? Van pár rom ami tetszene de nem müködnek ezek benne sajnos nem cm romok mert azokban alap hiba gps a rádió és még sorolhatnám ha rakok ide fel megás linket romokról ránéznél esetleg mi a hiba vagy külömbség az inspired és azok között?
-
mercurytopaz
aktív tag
válasz
zsozsito87 #6935 üzenetére
Majd a következő, remélem.
-
zsozsito87
aktív tag
válasz
mercurytopaz #6934 üzenetére
Sajnálom hogy nem működik
-
mercurytopaz
aktív tag
válasz
zsozsito87 #6933 üzenetére
Sajnos ez már sok nekem
-
zsozsito87
aktív tag
válasz
mercurytopaz #6932 üzenetére
Jó lenne tudni hogy hol akad el a telepítés. Szerintem a symlink-eknél. Az updater-scriptet kellene szerkeszteni, bármilyen szövegszerkesztővel és abból mindent kitörölni ami úgykezdődik hogy symlink/ majd ellenben és újracsomagolni
-
mercurytopaz
aktív tag
Viszont a stock v4 simán felment.
-
mercurytopaz
aktív tag
válasz
zsozsito87 #6930 üzenetére
Sajnos igen.
-
zsozsito87
aktív tag
válasz
mercurytopaz #6928 üzenetére
Install aborted (status 7)?
-
zsozsito87
aktív tag
Holnap meglesz az Xperia Cm link a spanyol fb-n.
-
ubul23
senior tag
válasz
mercurytopaz #6926 üzenetére
Format sytem és format cache is volt telepités elött?
-
mercurytopaz
aktív tag
válasz
szobipeti199 #6925 üzenetére
Én megcsináltam mindent, de ez az inspired rom, hibával leáll.
Más felmegy. -
szobipeti199
tag
Sziasztok!
Gyári vodás pop C7 gyári rommal. Gyári beállítások visszaállítását csináltam rajta, azóta egy éjszaka alatt merül 50-60%-ot úgy hogy nem megy semmi a háttérben. Mi lehet a baj? Mit csináljak vele? Köszi előre is! -
ubul23
senior tag
válasz
mercurytopaz #6922 üzenetére
Persze fel lehet flashelni flesh toolsal. Csak az img fájlt kell ennyi az egész. Nem akar fel menni a mobileuncléval? Nem megfelelő a root nekem is volt ilyen kingroot apk és utána megy nekem ez segitett.[kingroot]
-
mercurytopaz
aktív tag
Érdekesség (nekem), a mobileuncle tools-on
kívül, lehet valamivel recot. cserélni ? -
ubul23
senior tag
válasz
mercurytopaz #6919 üzenetére
Igen ezzel. Igen format system format cache és full wipe.
-
ubul23
senior tag
válasz
mercurytopaz #6917 üzenetére
[Carliv touch recovery]
Sajnos nem mükődik a romban a mega letöltés volt már ilyen másik romon is én nem tudok rá megoldást.
-
tomkranich
tag
válasz
zsozsito87 #6915 üzenetére
Koszi!!
En kerdeztem, de valoban rendben van! csak nem volt mit ertesiteni azert nem villogott -
ubul23
senior tag
válasz
zsozsito87 #6912 üzenetére
-
tomkranich
tag
Egybekent ezzel a rommal lehet valamit kezdeni, hogy a led mukodjon?
udv. Gabor
-
tomkranich
tag
válasz
zsozsito87 #6899 üzenetére
Hello!
Koszonom en is a ROM-ot, feltettem es teljesen jol mukodik eddig! Vegre latja a memoria kartyamat
udv. Gabor
-
ubul23
senior tag
válasz
zsozsito87 #6909 üzenetére
Telepités elött csinálsz system formatot mert voltak nállam is olyan romok amik csak ugy települtek. Egy észrevétel az inspired romhoz meg lehet azt valahogy csinálni ,hogy a nemrég használt alkalmazásokat egyszerre ki lehessen üriteni voltak olyan romok ahol van három pici vonal és azzal egy mozdulattal ki lehet pucolni.
-
zsozsito87
aktív tag
válasz
zsozsito87 #6908 üzenetére
Az xperia cm-et nem sikerült portolnom kibontom a boot img-t átmásolom a stock zlmage filet és még amit kell fixálom a bugokat de bootlop teletítés után
-
ubul23
senior tag
válasz
zsozsito87 #6906 üzenetére
Szia felraktam eddig hiba mentes szuper kis rom. Ha esetleg találok valami hibát majd jelzem köszi eszt a szuper romot.
-
ubul23
senior tag
válasz
zsozsito87 #6903 üzenetére
Köszi már töltöm is kipróbálom.
-
zsozsito87
aktív tag
persze leírom, de több menete van. Függ a telefontól és az mt6582-re portolt romtól. Van amelyikbe csak felülkell írni bizonyos file-okat és a csatolási pontot szerkeszteni. De van olyan amelyikbe már komolyabban bele kell nyúlni pl: kibontani a boot.img filet és azon belül mókolni majd repack...de lesz egy kis időm leírom
Inspired 6:https://mega.nz/#!shEERaqD!IEbH8vW1UmlV7fimBCdutBS8VH-rYeOqI5m_a0xuqvk
-
ubul23
senior tag
válasz
zsozsito87 #6899 üzenetére
Ha majd lessz rá lahetöséged le írnád esetleg a portolás pontos menetét?
-
mercurytopaz
aktív tag
Akkor egy újabb nagy lépés előtt állunk..
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest