Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
Mostanában olyat csinál a telefonom,hogy bekapcsolom az wifi-t és vagy jó 3-4perc mire valóban aktív lesz és tudok netezni.Ez mitől lehet?
-
ToBeY
nagyúr
Hogyan lehet a telefonnal fényképezett képet,beállítani háttérképnek?(PS-el megvágtam 480x800, szal pont akkora amekkora kell)
-
ToBeY
nagyúr
A billentyűzet hangját meg lehet valahogy változtatni másra?
-
ToBeY
nagyúr
A kamera hangot ki lehet kapcsolni?
-
ToBeY
nagyúr
Beállítottam sms hangnak a "vintage' fantázianevűt,de valamiért a "cup" nevű szólal meg mindig!
Ezzel mit lehet kezdeni,mert baromi idegesítő! -
ToBeY
nagyúr
Olyan app-ot keresek amivel youtube videókat le tudok menteni telóra.
-
ToBeY
nagyúr
Hogyan tudom beállítani,hogy jelezzen ha ez elküldött sms-t megérkezett a címzetthez?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
DonDavid87 #19921 üzenetére
Talán böngészd át az aprót,ott nagyobb eséllyel találsz valamit....
-
ToBeY
nagyúr
Mastercardos app-ot el lehet valahogy távolítani?Mert igazából nem használom semmire.
-
ToBeY
nagyúr
Nekem már megint elmászott a csengőhangom pedig azt hittem,hogy ez javítva lett a frissítésnél.Valami megoldás van rá?
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Hogyan tudok képeket lementeni a telefonra netezés közben? -
ToBeY
nagyúr
válasz
ToniSoprano #19691 üzenetére
-
ToBeY
nagyúr
Mit lehet tudni a Telenor ICS update-ről?lesz nem lesz ha igen mikor?
-
ToBeY
nagyúr
Valaki tud egy telenoros mail címet,ahol lehet érdeklődni a frissítés miatt?
-
ToBeY
nagyúr
Van arról valami info,hogy a szolgáltatók mikor adják a frissítés-t?
-
ToBeY
nagyúr
Remélem kamera vaku probléma javítva lett mert az elég szörnyű volt.Mondjuk a wifi-se semmi,hogy itt ülök tőle 2m-re és 1-2 "pálcika" hiányzik.
-
ToBeY
nagyúr
Facebook-n írták,hogy megjött az ICS frissítés esetleg ez más is meg tudja erősíteni?Mert nekem a Telenoros OTU-n még nincs semmi.
-
ToBeY
nagyúr
Megtaláltam.
-
ToBeY
nagyúr
Van ICS-re frissítés,valamiről lemaradtam?
-
ToBeY
nagyúr
Hogyan tudnék egy games mappát csinálni,amibe minden játékot bele tudok pakolni?Mert így össze-vissza picit zavaró.
-
ToBeY
nagyúr
kicsit off
Tudnátok ajánlani pár ügyességi játékot, amikkel jó sokáig el lehet lenni?! -
ToBeY
nagyúr
Mi van azzal a egy hónapja beígért frissítéssel ami elvileg "két 2 múlva érkezik"?
Csak azért fogom rootolni a telóm,mert legalább az alternatív fw-hez jön ki frissítés . -
ToBeY
nagyúr
A mélyvíz 1hsz lévő rootolás telenoros ics-vel is működik rendesen?
-
ToBeY
nagyúr
Valamit elszúrhattam,mert most két Buoy.ogg van a csengőhang listámban.
-
ToBeY
nagyúr
Próbálom megcsinálni az elmászott csengőhangomat,de nem tudom hogy a mp3-ról a kiterjesztést is át kel írni ogg-ra?Meg nem nagyon találom custpak/JRD mappákat.Nekem csak media/audio/ringtones van.
-
ToBeY
nagyúr
Előbb hívtak és nem csörgött nálam a telefon,csak ilyen pittyegő hangot adott ki.Ilyen hiba volt másnál is?Stock telenor ICS van rajta.
-
ToBeY
nagyúr
Miért van az,hogy felraktam egy élő vizes háttérképet és bekapcsolás után a telefon nem zár le.Ugyan ez volt a holo launcher-nél is.
-
ToBeY
nagyúr
Hogyan kell 2G-re átállítani a telefont?Így állítólag kevésbé merül.
-
ToBeY
nagyúr
Az uno nevü játék miért nem jegyzi meg a beállításokat?Állandóan be kell állítanom,hogy nem legyen hang.
-
ToBeY
nagyúr
Lehetne valahonnan narancssárga hátlapot venni?Szerintem jól nézne ki a narancs-fekete kombó.
-
ToBeY
nagyúr
Nem lakik valaki óbudán,aki tudna segíteni rootolásban?Egyedül nem merek belevágni,mert még nem csináltam ilyet.
-
ToBeY
nagyúr
Nagyon szép meg jó ez a holo locker,csak miután bekapcsoltam a telefont nem megy el standby-ba
-
ToBeY
nagyúr
Hogyan tudnék olyan képernyőzárat rakni a telóra,ami a jelly bean-ben láttam? Azt hiszem egy lakatot kell egy körbe húzni vagy ilyesmi...
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Angelus(hun) #16132 üzenetére
Az baj ezzel az alkalmazással,hogy iszonyú lassú és a vakut nem kezeli nekem (szerintem)
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Angelus(hun) #16126 üzenetére
Ez a HDR egész jónak tűnik én is kipróbálnom.Ugye ez az [link]
-
ToBeY
nagyúr
Ennyit tud a gyári kamera app,nem is rossz de nem is kiemelkedő...[link]
-
ToBeY
nagyúr
Tudna valaki egy leírást adni Telenoros ICS teló rootolásához?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Angelus(hun) #15984 üzenetére
Próbáld ki az xperia mod-ot talán egy fokkal jobb.De hát sz*r-ból nem lehet várat építeni ugyebár...
-
ToBeY
nagyúr
Volna egy láma kérdésem.A Paranoidmod az a Cyanogenmod 10 épülő firmware?Melyiket érdemesebb felrakni?
-
ToBeY
nagyúr
Erről az kamera alkalmazásról beszéltetek,hogy csodát tesz a telefon kamerájával?
[link] -
ToBeY
nagyúr
Bármilyen camera app-al is próbálkoztam, vaku használatakor közeli dolgok fényképezésénél csak egy fehér paca látszik a képen..Erre van valami megoldás? (azon kívül hogy ne használjak vakut...)
-
ToBeY
nagyúr
válasz
dgyuri0123 #15851 üzenetére
Ez is egy camera software?
Szerk: Erre gondoltál?[link]
-
ToBeY
nagyúr
Felraktam a camera zoom fx-et szerintem nem csinál jobb képet mint a gyári software sajnos
-
ToBeY
nagyúr
A gyári kamera sofrware-t el lehet távolítani,ha felrakom pl a camera zoom fx-et?
-
ToBeY
nagyúr
Nem googleplay-ről származó appot,hogyan tudok telepíteni a telefonra?Egy xy.apk file-om van.
-
ToBeY
nagyúr
A vaku külön kell kapcsolni a telón,vagy magától kapcsolódik be?
-
ToBeY
nagyúr
Érdekes dolog történt.Este kikapcsoltam a telót 30% aksival most reggel kapcsolom be és kiírja hogy 45% ez picit fura volt.
-
ToBeY
nagyúr
Hogyan lehet eltávolítani a főképernyőről a telenor widget-et?
-
ToBeY
nagyúr
Most futtatam egy Antutu-t 5284 lett ez mennyire jó?
-
ToBeY
nagyúr
Szóval a gyökérbe (vagy inkább a mediaba?) hozzak létre egy ilyet /mnt/sdcard/Ringtones
-
ToBeY
nagyúr
A touch fókuszt hogyan lehet beállítani?Illetve van valami camera software ami jobb mint az alap?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
ANDROID??? #15555 üzenetére
Nem,telenoros ICS van fent
-
ToBeY
nagyúr
Nem tudom hogy az aksival mi a bajotok.Én 24-én este töltöttem fel azóta telefonáltam,játszottam app-kat telepítettem és 86% van az aksi szerintem ez korrekt.Szerintem a többi teló se bírja sokkal jobban ilyen méretű aksival.
-
ToBeY
nagyúr
Ahhoz hogy a Win felismerje a telót,kell valami speckó usb driver?Csak mert,nekem is így kapásból nem ismerte fel...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest