Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
sziasztok, a telenor one touch s mindenben megegyezik a független/tmobil verziókkal? Arra is jönnek majd az alcateles frissítések?
-
junkpod
veterán
válasz
Badboys #5129 üzenetére
szerintem az a gaz, hogy mindenki kesz tényként kezeli egy forumtars ketertelmuen fogalmazott ìràsàt, amit egy baràtjàtòl hallott, aki olvasott egy angol nyelvu levelezést. sem a kìnaiak, sem a franciàk nem tudnak angolul...
en meg azt hallottam, hogy akik panaszkodnak a prohardveren azok nem kapnak tobb frissìtést, akik dicsérik a telòt azok meg mar JB- kapnak. Szerdàn.
-
junkpod
veterán
szerintem ez tök jó! a videoban elég jól működött az autofókusz. a fényképeken még mélységélesség is megfigyelhető (ekkora lencsétől ez szép dolog). Valóban a képek szépsége addig tart amíg rá nem nyomsz a nagyításra... képernyőméretben tökéletes. És szvsz igazad van, nem érzékelő hiba, hanem túl erős tömörítés okozhatja a durva elmosódást.
-
junkpod
veterán
válasz
imi0424 #4950 üzenetére
nem!
minden olyan tv-n amin van hdmi bemenet, lehet az crt, lcd, plazma... akármi, csak legyen hdmi bemenet. nem olyan nehéz ez...ha csak scart bemenet van a tv-n az úgysem tud megjeleníteni hd felbontású képet, akkor meg minek is kellene, de úgyse fog menni közbeiktatott DAC nélkül.
(#4951) gusthy válasza imi0424 (#4950) üzenetéreÚjVálaszPrivát2012-07-22 19:12:20
gusthy
(lelkes újonc)
Nem feltétlenül, digitális jelből lehet analóg jelet csinálni. Pl a mai plazma tévéken is van hdmi bemenet.Ennek a mondatnak ne értem a végét, mi köze van a mai plazma tvknek az analóg jelhez? hdmi-n?
-
junkpod
veterán
válasz
Kinga81 #4234 üzenetére
ha kis nyilakat làttàl az bizony mobilnet volt... a wifi esetében nincs adathalozati ikon semilyen betüvel csa a wifi jelecske.
Viszont aktiv mobilnet mellett ha bekapcsolod a wifit automatikusan bontania kell a mobilnet adatkapcsolatot, nem mehet egyszerre mindketto.
2G-t hiaba pipalsz, az is tud adatkapcsolatot, csak lassabb mint a 3G. -
junkpod
veterán
válasz
zsiroskenyér #4141 üzenetére
ki kene mosni a szàdat szappannal, azert nyavajogsz, hogy masok miert nyavajognak?
-
junkpod
veterán
válasz
Winchester95 #4087 üzenetére
mondjuk aki dolgozik es a vàllalati exchange szerverröl is var leveleket a gmail mellett.
-
junkpod
veterán
ZTE blade forum 20294-tol olvasando
lesznek itt meg szakàcsok boven... -
junkpod
veterán
válasz
ANDROID??? #4075 üzenetére
sd\media\audio
itt csinàlj 3 mappàt:
ringtones
notifications
alarmsezekbe masold a hangokat értelemszerüen.
-
junkpod
veterán
válasz
Winchester95 #4043 üzenetére
kivancsi vagyok mivel emailozol ha torlod az emailt...
tenyleg ahogy irtak epista is szerviz lett. egyaltalan miert kell törölni, azzal nem lesz tobb helyed a letöltött appoknak.
sokan azt hiszik a root megszerzése jobbitja a telòt.windows registryt sem piszkalja aki nem ert hozza mert kekhalal lesz. az androidos fòrumokon meg szinte biztatnak mindenkit... -
junkpod
veterán
ha ezt a listat itt olvastad, akkor azt a hàztartàsi toroltetni kéne, 50%ban fontos alap alkalmazàsok, 30%-ban fontos user appok vannak benne.
hogy jut eszébe valakinek ezek törlése?
ez egy tuti teglasito lista.
szerintem cwm-bol flashelj fel egy itt publikàlt backup-ot. pl. qltsar. -
junkpod
veterán
válasz
fcsabika1 #3928 üzenetére
ez teljesen ellentmondás: fényérzékeny a kamera az átlagnál jobban ezért ha kevés a fény javítani kel???
Ha fényérzékeny az azt jelentené, hogy sötétben is jó kép lesz javítás nélkül.
Ha sötétben javítani kell, az azt jelenti, hogy nem elég fényérzékeny.szerintem
ja és szobai fényviszonyoknál még egy Canon EOS 500D sem készít jó képet vaku nélkül, pedig ott van fényerő, iso1600 meg hatalmas objektív, meg képjavító processzor...
meg kellene érteni, hogy vaku/kamerafény (nem ledes bizbasz) nélkül beltérben NEM LEHET ÉRTÉKELHETŐ képet, videót készíteni. Legalábbis félmillió Ft alatti készülékkel. -
junkpod
veterán
válasz
Winchester95 #3891 üzenetére
ha androidos telod van akkor van google fiókod, ha van google fiókod akkor van youtube fiókod is csak be kell kapcsolni
-
junkpod
veterán
válasz
Winchester95 #3271 üzenetére
igen van aki maganak keresi munkàval a penzt es elmult 18 eves igy tud ebayen rendelni, meg vannak gyerekek akiknek se pénzük se hitelkartyajuk, marad a keregetes nekik. ugyan mar, ìrott szövegben érzelmet vélni...
-
junkpod
veterán
válasz
mjani1172 #2389 üzenetére
nálam azt írja, hogy az útvonalhoz nem áll rendelkezésre navigáció. Szerintem ez azt jelenti, hogy horvátországban nincs még engedélyezve a navigáció. PL itthon is sokáig volt az a helyzet, hogy csak tervezni lehetett é snem volt aktív a navigáció. Aztán nagy sajtó eseményként bejelentették, hogy a forgalomfigyelés már aktív, aztán rá pár hónapra már a navigációt is feloldották.
Ez a szolgáltatás a goggole által engedélyezett országonként.
-
junkpod
veterán
válasz
puskas1993 #2194 üzenetére
mar irtam, az okostelok net nelkul butatelefonok. 300mb alatt nincs élet ...
-
junkpod
veterán
teljesen felfoghatatlan, hogy milyen elönyre szamitotok a gyari programok torlesevel, fagyasztasaval. tobb memoriad nem lesz, mert a system partìciò a romoknak valo, a data partìciò meg ettol nem lesz szabadabb. aksit meg a szabad data partìciò is pont annyit fogyaszt mint a teli.
-
junkpod
veterán
teljes reset-et pròbàltàk mar? elképzelhetö, hogy egy app okozza ezt, ami hibas vagy nem kompatibilis. ki kellene probalnod egy teljesen gyari àllapotot amire egyesével rakod fel az appokat. TB es mtsai szoba se jöhetnek (ugye most sincs fent a TB?). igy amikor ujra kezd fagyogatni, akkor az utoljara telepìtett app az okozò.
-
junkpod
veterán
válasz
helpme33 #1780 üzenetére
azt csak àttételesen oldotta meg a nemus. a launcher-ek semmiben nem befolyàsoljàk a programok futàsàt, memoria fogyasztàsàt. Azok csak shell-ek, felületek, minden szolgàltatàst az oprendszer nyujt.
a masik tévhit a memoria hasznàlat. fölösleges killerekkel appokat kidobalni, az android dinamikusan osztja a memòriàt. ha egy app x mb memòriàt kér amikor elindul akkor megkapja, a keves memoriatol nem szaggathat, ha nincs eleg akkor a droid kidob màsokat. ha meg te kilosz valamit es a droid igényli, ugyis ujra indìtja. -
junkpod
veterán
ez...
Q3How should I perform reset?
Long press “# key” and “power on key” at the same time in power off mode, then you will be asked “All data will be lost, continue?” After you select “Yes,” the sequence will be entered with reminder “Formatting flash, please wait.” The phone will auto switch on when reset finishes. Please do not manipulate the phone or remove the battery during this process....nem segítene a wifi-s kollégán?
Bone 123:
azért szerintem a Samu S plus egy jobb készülék, igaz kisebb a képernyő de SAMOLED. Illetve sokkal kisebb fogásra az egész készülég, nagyon szép, az OT995 hozzá képest tégla. Tegnap volt kezemben a Samu S+ és iszonyat gyors volt az egész telefon csak iszonyat drága
dominóban az ot 49e, samu 67e... ennyit viszont nem ér a különbség -
junkpod
veterán
válasz
GhanBuri Ghan #1671 üzenetére
a google fiók tulajdonosnak van lehetőség feléd naptárat megosztani. kérjél megosztást és meglesz a többiek naptára is a telefonodon.
exchange naptárat is tudsz felvenni amennyit csak akarsz (sajátot persze) -
junkpod
veterán
válasz
Danny_G #1226 üzenetére
ez teljesen alap android/okos teló szindróma, hog yegy éjszaka alatt teljesen bekapcsolt állapotban 50-60%-ot is veszíthet. Megoldások:
- ne használj 3G-t, ha olyan helyen tartózkodsz ahol nem túl jó a térerő, akkor folyamatosan 3G/2g keresésben van és nem hagyja alvóba menni a procit. háttér adatforgalomhoz teljesen mindegy a 2G/3G, max webezéshez kellhet 3G, de nekem az a plusz 2mp sem szokott számítani a fogyasztás kímélésért cserébe.
- éjszakára kapcsold ki az adatkapcsolatot (akár egy profil kezelővel automatikusan), így 2-5%-nál többet 8 órás éjszaka altt sem fogyasztanak.
- ha telefont se akarsz fogadni csak az ébresztő miatt kell a telefon éjszakára, akkor pedig rakd repülő módba, így 0%-ot fog fogyasztani, mert hálózati adatok hiányában semmi nem működik és szépen alszik egész este 0 fogyasztással.egyébként meg nagy képernyő, nagy fogyasztás...
-
junkpod
veterán
válasz
mobilbazar01 #1183 üzenetére
úgy érti, hogy ami neki van készülék (a pókhálós) azt nem ajánlja megvételre
-
junkpod
veterán
válasz
vampire17 #1041 üzenetére
úgy próbáltad már, hogy felrakod a facebook appot és abban pipálod ki a névjegy szinkronizálást? Nekem bléden fent van a G+ és a FB app is. És így működik.
Szerintem neked azért nem működik mert a tárcsázóban akarod ezt beállítani, de a tárcsázó (stock?) nem kompatibilis ezzel a funkcióval.
-
junkpod
veterán
válasz
rolywrx #1029 üzenetére
azért ezek a fotók nagyon ott vannak. nem kell teljes 1:1 felbontásban nézni és akkor nem látszika jpeg maszatolás, de pl a kép dinamikája megfelelő, a zöld táj felett az ég kék és nem beégett fehér. Jó ez, na!
Valaki írta, hogy jobb a kijelzője a Blade-nél. Ha jól emlékszem színmélységben igen, de felbontásban rosszabb (ugyanaz a pixelszám jóval kisebb kijelzőn a Blade), de mondjuk nekem pont a nagyobb, jobban élvezhető kijelző a fő vonzerő és még így sem válnak el a pixelek szabad szemmel normál távolságból.
Másik előző kérdés: Googl-ba freemail. A PC-n lépj be a gmail fiókba és a fiókbeállításokban találsz olyasmit hogy email címek szerkesztése, ott kell hozzáadni tetszőleges POP3 fiókot.
-
junkpod
veterán
szerintem ezek a képek több mint elfogadhatóak! Ha nem nagyítom original-ra hanem csak képernyő méretben nézem meg, akkor nincs feltűnő hibája. Ekkora lencsétől ilyen kép, kiváló. Az erős tömörítés az látszik de csak nagyítva.
Sötétben meg nem kell vele képet csinálni. Őszintén sötétben vaku nélkül az 500D-vel sem lehet jó képet csinálni... tudomásul kell venni, hogy fényképezéshez fény kell!
Nekem tetszik! Ha tényleg lemenne 40 környékére és lenne hozzá egy akár csak kezdetleges főzött ROM, akkor már dobnám is el a pengémet
kivárom
-
junkpod
veterán
válasz
DarknessHope #479 üzenetére
sőt így thm 0%-ra csak 59585,-Ft kaősz 5 ft engedményt. eddig ez a legolcsóbb
-
junkpod
veterán
válasz
Gedeon31 #470 üzenetére
tényleg ott van
eddig nem is tudtam, hogy van ilyen oldaluk is
hamarosan kapható telefonok tmobile -
junkpod
veterán
szerintem ez a méret kategória, már csak egy szűkebb rétegnek megfelelő, ezért korlátozott lesz a piaca, tehát túl drágán nem tudják majd adni. A nagy többségnek azért ez már hatalmas méretű, régen az általános GPS készülékek voltak ekkorák...
Aki csak telefont akar az fel sem fogja ezt emelni a méretei miatt.
persze, hogy független volt! (saturnban is ennyi, és Saturn = MM, egy tulajdonosa van a kettőnek)
-
junkpod
veterán
na én is megnyomogattam egy ilyen tepsit a Polus MM-ben. Ott 59900,-Ft !
A képernyőket jobbra, ballra huzogatva nagyon akadt, a forgó menu már jobban pörgött, az appdrawer pedig szépen scrollozott. Szerintem a fő probléma az SPBShell, egy alap android+2D launcher szerintem szépen hasítana. Mintha nagyobb fényereje lenne mint a Blédemnek
Nem volt zavaró a Blédnél rosszabb felbontás sem, cserébe a nagyobb felületért (jobban olvasható messzebbről is).
Talán picit vastag, de még határeset,
Sajna SD kártya sem volt benne, nemhogy hálózat, így semmi lényegeset nem tudtam kipróbálni.Tényleg csak az a kérdés, hogy ROM-főzők mennyire fogják szeretni és hogy mennyire lesz ragaszkodó a SIMlockhoz és, hogy mi lesz tmobil kártyás ára?
-
junkpod
veterán
az igazi értékét az fogja adni, ha kiderül, hogy főzött romokkal etethető-e olyan jól mint a ZTE? (meg persze, hogy a rom főzetek figyelik-e a simlockot?
)
Mert ugye ez az SPB Shell szerintem mindenre jó csak napi használatra nem...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- Mikrotik routerek
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen SSD-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Eredeti játékok OFF topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- World of Tanks - OFF topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- Új bontatlan iPhone 16 / 128GB / Black / euronics 3év garancia+ biztositás
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest