Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gajdikuka
tag
válasz imi0424 #15852 üzenetére
Ondemand az alap, a baj meg szerintem az hogy a mostani gameloft játékok, köztük ez is nem kompatibilisek ezzel a telóval, szóval most már tudjuk hogy nem a Marketrõl (igen, tudom hogy nem ez a neve) szedted le Am próbálj meg esetleg egy másik verziót...
Conservative: 6 órajel közt váltogat
Performance: Maxon pörög
Powersave: Performance ellentéte
Ondemand: szükségtõl függõen a minimum és a maximum között váltogat
Userspace: fogalmam sincs[ Szerkesztve ]
-
-
imi0424
senior tag
válasz gajdikuka #15857 üzenetére
de aaaz van feeent!!! xD
elismétlem...:
1. játszok vígan és kilép ...
2. ujrapróbàlom, nem sikerült..
3. aztàn megpróbàltam a marketröl(mert màr meg van szerkeztve a build.prop), az màr elmegy a bootlogoig de kilép...
4.itt írkàlomom a fejezeteketdee szerintem ràjöttem:
mert megszerkeztettem a build.prop-ot màsféle datàt kellett letöltenie és az sok volt erre a telefonra, vagy nem?[ Szerkesztve ]
-
GandC
tag
Sziasztok!
Valaki, akinek megvan a működő Google Talk alkalmazás 2.3-ra (ME 1.9), feltöltené nekem valahová? Egyszerűen nem találom sehol. Nagyon szépen köszönöm előre is.
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
-
Bagira01
veterán
Sziasztok!
A telefon usb csatlakozója elkezdett vacakolni, töltésnél csak bizonyos pozícióba tölti, illetve nem lehet a géphez csatlakoztatva az sd kártya tartalmát megnézni, nem dobja fel a telefon a kapcsolódás ablakot, a gép meg azt írja, hogy nem lehet felismerni. A driverek rendesen telepítve vannak mert eddig is mindent ezen a gépen csináltam és működöttHirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
-
Bagira01
veterán
válasz 0xmilan #15875 üzenetére
Sikerült frissíteni. Attól félek, hogy azt mondják, hogy nem is hibás. Kb minden 5. rádugásra kapcsol rá rendesen, ha befele nyomom a csatlakozót, de ha lerakom akkor lekapcsol. Telenornál egy samsung telefonnal viaskodtam anno 5 hónapig mire végre a samsunghoz sikerült elküldeni és adtak egy cserére jogosító bizonylatot.
[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
Szokenesz
senior tag
2.2-es ewra romot tudok frissíteni recovery-ből, 2.2-es gyári Telenorosra vagy akár 2.3-ra, teljesen mindegy. Csak nekem is halott az USB csatlakozóm és csak tölteni tudom már, gép egyáltalán nem ismeri fel.
-
Bagira01
veterán
válasz Szokenesz #15877 üzenetére
Próbáld meg, hogy erősebben benyomod a csatlakozót. Nekem még pont sikerült. Most már annyira se megy az usb kapcsolat, csak 10-ből 1x csatlakozik akkor is lekapcsol ha elengedem. Itt a környékünkön csak kis viszonteladói bolt van bár azt írja a telenor honlap, hogy van minden szolgáltatás. Holnap szerintem beviszem, gondolom úgyse ott javítják, hanem a központba, csak ki tudja meddig nem lesz telefonom
-
lacix76
őstag
válasz Bagira01 #15878 üzenetére
Hi!
Felesleges volt frissíteni a telefont mert nem szólnak érte.
Nekem az első hangszóróm recsegett azért küldtem el múlt hét hétfő este,de nem a gyári rommal
Most néztem a Telemax munkalapot és már meg is javították,úgy hogy pénteken érkezett be hozzájuk és ma ki is küldték,közben hétvége ünnep volt.
Talán holnap meg is kapom. -
Ragacska
tag
Olyan kerdesem lenne, hogy az mp3 lejatszas mennyire hangos?
Villamoson, buszon lehet rendesen hallani?
Vagy ha csak setálsz forgalas ut mellet az autok nem nyomjak el a hangjat? -
Ragacska
tag
Ewra romlol tudna valaki adni egy hogy mit tud?
A blogot megtalatam de semmi nincs rolla, hogy miert jo.
Vagy leirni, hogy mi a kulonbseg a stock 2.2vel szemben.
Az igazi ugye a CM9 mod lenne. Ami ha megy optimus oneon akkor menne kell ot 990en is.
Remelem nem fog sakaig tartani portolni.[ Szerkesztve ]
-
Ragacska
tag
wow most nezem hogy optimus one pont annyi mint az ot 990.
Es a 3.5 os kameran meg az 1500as aksin kivult a ket telo tok ugyanaz.
A CM9 nagyon nagy pont ilgy telo vasarlas elott.
Valakinek van Optimus one tapasztalata? Miben jobb/rosszabb mint az ot 990? -
Ragacska
tag
Vagyis az ot 990 arm6 nincs gpu?
Az optimus meg arm11 meg Adreno 200 gpu
Ha valaki nagyon vagja a procik kozti kulonbset irhatna rola. -
Ragacska
tag
hmm es a ram?
512m van az optimus oneban?
256m a ot 990ben? -
ghiottone
nagyúr
válasz Ragacska #15896 üzenetére
Ugyanakkora.
Az optimusnak kisebb a kijelzője, erősebb az aksija és bár 3 megapixeles a kamerája- viszonylag jó képeket készít. Én 7-8 hónap használat, az - erre a telóra létező - összes rom kipróbálása után azt mondom, hogy ha most ugyanannyiban van akkor gondolkodj el erősen az optimuson. Itt a fórumon szinte nap-mint-nap jön elő 1-1 hiba. Jó az ár-érték aránya, de gányul rakták össze, a gyári támogatás meg szinte nulla. Kivágták a 2.3.4-et "oszt örüljetek, b@>đ mÄ]" qltsar, gulyuk remek romokat készítenek rá, de van akinél az sem segít.
Szóval bőven van negatívum. - Ebből a szempontból viszont kérdezz körül az [LG Optimus One] topickjában.Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
sith7
nagyúr
Tegnapelőtt esett kb. 30 cm - t a telefon, másnap reggel nem tudtam bekapcsolni, sem töltani, csak úgy, ha kivettem az aksit , és visszatettem. Fel is töltött, de a korábbi 2 napos üzemidő, az most leesett 20 órára.
Egy eséstől ennyire meg tud sérülni az akkumulátor ?
Van ezekben valami "feketedoboz" ? ... ha nincs, akkor megpróbálom garanciában cserélni -
Bagira01
veterán
Én még az usb hiba miatt sem merem visszavinni, mert van mikor működik, van mikor nem, ha rákapcsol és nem érek hozzá a telefonhoz akkor van hogy úgy is marad. Az a baj a szervizekbe, hogy ha valami még ha néha is de működik akkor az nekik nem hibás. De milyen már, hogy csatlakoztatom aztán nem érhetek a telefonhoz, ha azt akarom hogy működjön
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest