Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolmillione
tag
Most akkor érdemes az USB kipurcanására felkészülni? A napi töltés igen megviseli, ha el kell romlania nálam is remélem a garancia elõtt fog.
-
sith7
nagyúr
Hát most feldobtatok nagyon ... ... ez csodás, és ha az USB meghal, akkor hogyan töltöd fel ?
-
lacix76
őstag
USB hiba miatt én simán elküldeném szervízbe,és el is fogom ha az lesz a baja mert úgyis megjavítják,de üzemidő miatt nem nagyon fogják javítani.
Ezt írták a javított telefonom munkalapjára tegnap:
AUN Hang (hívás közben) - Bizonytalan működés - Hangsz. recseg. Az előkamera porozódott.
Garancia típusa: Garanciális - Gyártói
Elvégzett szolgáltatások
Tisztítás
Teszt
Alkatrész csereÉs nem a gyári rom volt rajta
[ Szerkesztve ]
-
lacix76
őstag
[ Szerkesztve ]
-
sith7
nagyúr
Kicsit elkezdtem nézegetni a telót, az normális, hogy szinte hozzá sem nyúlok, és az akkumulátor felhasználás szerint az android rendszer 40% - ot használ ?
Míg a készenlét, csak 28 % ?
Gyári 2.2 van fenn, semmi törés.
-
Bagira01
veterán
válasz lacix76 #15905 üzenetére
Nem rossz. Nekem OT990 után az OT991 is bőven jó lenne, már csak azért is mert jobban néz ki Magentáéknál már a várható kínálatba is ott figyel Mondjuk a 4" meg a 320x480 nem valami kecsegtető, de én ezt venném a 990 után.
[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
qltsar
veterán
válasz mayurihu #15895 üzenetére
dehogy ugyanaz...nemtudom honnét szülted ezt az info-t !
991-ben egy csodaMTK 6573 processzor van hatalmas 144ppi társaságában .
az USB hibára csak azt tudom javasolni, hogy minél előbb rakjátok rá vissza a gyári rendszert, és vigyétek be egyből a Telemaxhoz --> Alaplapcsere / vagy ha nincs alkatrészük, akkor készülékcsere.
[ Szerkesztve ]
-
imi0424
senior tag
nem tudom mi lehet ezzel a telefonnal de nagyon lassú lett, folyamatosan ha nagyobb programot vagy egy kissebb játékot futtatok, akkor szinte megállás nélkül laggol..(persze ezek pár napja még semennyit nem szaggattak).
kipróbáltam hogy mindent leállítok, de ugyan az...
Most hivatalosan is elegem lett ebböl a telefonbol, kb 1hónap és (remélhetöleg) cserélem le a francba....[ Szerkesztve ]
-
dkarcsy95
tag
Off:tudom, hogy nem ide tartozik, de ubuntut vagy más linuxot lehet-e futtatni konkrétan a OT-990-en?
What the hack?
-
gajdikuka
tag
válasz dkarcsy95 #15918 üzenetére
Mintha valaki írta volna de szaggatott neki, bár az is lehet hogy nem itt olvastam
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
-!?!-Másfajta témára nem lenne igény csak ICS-esre? lllllllllllllllllll
-----------------------------------------------------------------------------------------------------[ Szerkesztve ]
-
imi0424
senior tag
válasz gajdikuka #15923 üzenetére
én is anno csinálgatni akartam témákat úgy hogy a system-ui.apkba akartam a szerkeztett fileokat belerakni de amikor kiakartam cserélni a root explorerrel befagyott a telefonom és ujra kellétt tenni a romot... xD
(mielött belekötnél a system-uit ràmàsoltam a gépre és winrarral kicseréltem az iconokat, és akkor visszatettem)
tudom nem a legokosabb megoldás de az apktool al nem akartam kinlódni mert türelmetlen vagyok xD[ Szerkesztve ]
-
gajdikuka
tag
válasz dkarcsy95 #15925 üzenetére
1.
Én nem használok apktool-t, nincs rá szükség szerintem
Ja és már van rendes updater script-em, nem hásználom többé az uot kitchen-est2.
"Theme chooser requires CM framework to work"Szóval lehetetlen... De lehet csak nagyon sok munkával járna (fél év) és még így se működne a legtöbb téma
[ Szerkesztve ]
-
imi0424
senior tag
Én meg régen [ezeket] az ikonokat akartam beletenni, de semmi . ..
[ Szerkesztve ]
-
-
Danesz94
senior tag
üdv.
valaki feltenné nekme valahova a build.prop fájlt?
olyat amiben nincs átírva a teló neve htc -re
köszi -
maroskah
aktív tag
Az normális, hogy naponta 4x-5x kell töltenem a telefonom, mert nem bír ki 2órát sem?:/
Xbox: norbimaros | battletag: norbimaros#2950
-
fcbarca
őstag
sziasztok
kérdés
ha a teló ki van függetlenitve(nck kóddal),és pl valami baja lesz és beviszem a telemax-hoz,megcsinálnák? -
quasimidi
aktív tag
válasz maroskah #15939 üzenetére
Szerinted normális????
Egy okostelefon akkumulátorának üzemideje nagyban függ attól, hogy mennyit és mire használják.
Mivel az Alcatel képtelen jó romot készíteni (OT990-re), olyat amibe nem ragad be pl. a tárcsázó program, ezért nem ritka, hogy a processzor 100%-on pörög, ami az akkumulátor gyors lemerülését eredményezi.Megoldás lehet egy custom vagy lite rom használata. Qltsar fórumtagunk készítette el a 2.3.4-es rom frissített, lite verzióját, illetve Gulyuk Sergey (XDA fórumon) egy 2.2.2 Romot.
Használd a keresőt olyan kulcsszavakra mint: 1.9, Ewra, Marina Lite
Üdv,
Q.
-
maroskah
aktív tag
Qltsar 1.9es ROMja!
Xbox: norbimaros | battletag: norbimaros#2950
-
gajdikuka
tag
Gyors kérdés, melyik a jobb az ICS theme v1-es vagy a v1.5-ös töltőkör vagy mi?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Túra és kirándulás topic
- Óvodások homokozója
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest