Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lalszi
aktív tag
Nálam a csengőhang csak egyszer szól híváskor. Másnál is előfordul, vagy csak én rontok el valamit?
Próbáltam 1.7, 1.8 és 1.9-nél is. Közben kipróbáltam a gyári romot és a marinát, ott szól rendesen. Se a gyári hangok, se saját MP3 vagy OGG (szerkesztett ID3-al) nem akar többször szólni.
Van valakinek ötlete? -
gajdikuka
tag
válasz hemperger111 #15153 üzenetére
jelenleg keresem hogy hova raktam az akku ikont de csak percek kérdése és meg is lesz
-
tillseemann
csendes tag
Ha változik az OTU verzió, akkor változik a ROM verzió is?
Tudom, hogy volt már erről szó, de nem találtam meg az ide vonatkozó bejegyzést... -
jopont
senior tag
válasz hemperger111 #15155 üzenetére
Persze, ha jól tudom, megduplázza!
tillseemann semmi köze hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz ///Krisz\\\ #15144 üzenetére
Na úgy néz ki sikerült feltenni, most neki is állok belakni, meg tanulgatni a dolgokat.
"Ha pókerezés közben körülnézel az asztalnál, és nem tudod megmondani, ki a vesztes, akkor te vagy az." | BFBC2 & COHTOV: HKrisz
-
gajdikuka
tag
Na mindjárt kirakom elég csúnyácska lett az akku ikon és én azt nem értem hogy hogy lett sárga a fényerő csúszka amikor zöld volt és kéket akartam
milangfx megnézem
[ Szerkesztve ]
-
///Krisz\\\
senior tag
Kezdem belakni az ME-t, eddig nagyon tetszik (köszönöm qltsar), viszont máris lenne egy kérdésem, mert nem találom az eredeti helyén azt a beállítási lehetőséget, hogy hány kezdőlap legyen, nekem kevés a 3 szóval jó lenne tudni, hogy lehet ezt állítani.
"Ha pókerezés közben körülnézel az asztalnál, és nem tudod megmondani, ki a vesztes, akkor te vagy az." | BFBC2 & COHTOV: HKrisz
-
gajdikuka
tag
Gajdi ICS Theme 1.1 for qltsar Minimal Edition 1.9
-Módosított framework-res.apk
-Módosított SystemUI.apk
-Módosított Settings.apk
-Módosított Contacts.apk
-Ice Cream Sandwich háttérkép
-Néhány dologLetöltés: [link]
Ismeretlen forrásokat engedélyezni kell a beállításokban telepítés előtt!
CWM-el flashelhető!
Ez egy téma nem ROM!
Minimal Edition 1.9-re telepíthető csak!
Kértem gulyuk-tól engedélyt és még válaszra várok!
Kérlek titeket csináljatok képeket a többieknek!
A téma fejlesztés alatt áll és igen, én is akarok egy OT-995- akárcsak qltsar[ Szerkesztve ]
-
imi0424
senior tag
válasz gajdikuka #15166 üzenetére
én is próbáltam magáncélra 'fejlesztgenti' de rájöttem hogy évezredre vagyok qltsartól
pl: ki akartam cserélni a bootanimationt egy cyanogenmod os ra, a shutdownanimationt azt könnyü volt de én csak a 3. boot anim.-t tudtam anno lecserélni... mostmár az se megy (nem tudom mièrt...
még az uot kitchen se tudja...
jah és a build.prop ot szerkesztve több játék jelenjen meg a google playen ....(ez sikerült)[ Szerkesztve ]
-
gajdikuka
tag
válasz lacix76 #15168 üzenetére
ja. am kihagytam a desktopclock-ot a leírásból na mind1 de legalább ottvan hogy néhány dolog am elég furcsa a vezetékneved é azt is látom hogy te is szintèn követed az andropalace-t
milangfx: gondolom qltsarnak ez a foglalkozása ezt tanulta, ha èn meg elmondanám a koromat itt helyben kiröhögne mindenki (majdnem)
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz gajdikuka #15169 üzenetére
Azert ezt nem kellene, fogok hivni egy normalis moderatort aki szepen kitisztitja a topikot, mert ez mar nagyon nem allapot amit veled egyutt sokan csinalnak...
Szet van offolva ezzel a tema hulyeskedessel a topik, ami rohadtul nem ide tartozik, valamint van neki kulon topik, gulyukkal beszelni fogok, mivel mar publikaltad, amire engedelyt sem adott.
Remelem lesz lelki energiaja valamelyik kedves moderatornak...
-
rbence
senior tag
Másnál is jelentkezett olyan probléma,hogy a telefon egész egyszerűen nem töltődik fel soha 100%-ra?
kipróbáltam 2-3 fajta marina lite-ot,az összes minimal editiont 1.7ig,a gyári 2.3.4-et,downgradeltem,mindenhol ezt tapasztaltam.a megvétel utáni első hetekben még minden rendben volt,de mostmár nagyon zavaró,hogy este töltőre rakom 97%-al és reggel ugyanott tart :/"...Life is too short to remove USB safely..."
-
dinin
tag
válasz qltsar #15177 üzenetére
Hali! Megpróbáltam felflashelni a te recovery-d, és azóta nem indul el a telefon reovery módban. Visszaraktam az eredety clockworkmod-t (rom managerrel, majd fastbootból is) de még mindig nem működik. Most megpróbálnám OTU-val visszarakni a gyári romot, majd arra a recovery-t, ha szerinted megoldhatja a problémám. Nem merem, mert ha felfrissítek de nem tudok recoveryzni akkor a gyári romnál ragadok
-
Elliotdr
tag
Sziasztok.
1.9 ROM nagyon jó lett. Nincs felesleges sallang.
Gajdikuka amit te teszel az nem támogatandó.
Nem illik más szellemi munkájával tetszelegni.
Én személy szerint bele nyúlok qltsar ROM jába mielőtt fölrakom a
telefonra. Fényévnyire vagyok qltsar tól tudásban mint ahogy te is.
De eszembe sem jutna föltenni sehova! Ha valamit elcseszel ?
Amúgy igaza van qltsar nak a topik kezd elmenni rossz irányban.ONLINE Androidos telefonok függetlenítése 1000 Ft/db
-
imi0424
senior tag
igaza van qltsarnak, mostmár leállok az offal 100%ban
ha valami másfajta kérdésem van akkor majd valakitöl privibe ...
és itt csak a QME röl lehet irni? vagy ha valami gond van a telefonnal arrol is lehet?[ Szerkesztve ]
-
jopont
senior tag
válasz dkarcsy95 #15186 üzenetére
Nem is értem. Tudtok róla, hogy az Alcatel kiírt volna valamilyen pályázatot? Szerintem csak egyszer volt Budán kutyavásár, ahogy mondani szokás. Most beindul a romgyártás? Hát nem hinném. Ahhoz azért jobban kell érteni hozzá, ahogy látjátok, Alcatel OT-990 tulajok közt csak 3-4 ember volt, aki valamit le is tudott tenni az asztalra (inkább csak 2). Azért egy más által megszerkesztett téma átalakítgatását nem sorolnám ide. Bár el se ítélem, mert gulyuk közzétette és nem írta szerintem, hogy nem módosítható. És ugye gulyuk romja is a gyári alapján van csinálva és nem hinném, hogy kért engedélyt Viszont ezt ilyenkor úgy kell, hogy meg kell említeni az eredeti szerzőt. Na mindegy, azért jókat mosolygok néha
[ Szerkesztve ]
-
jopont
senior tag
válasz dkarcsy95 #15189 üzenetére
Hidd el, nem fogják többen fejleszteni. Te fejleszted? Mert én se. Még István volt a nagy király, de hát ő vett másik telefont Na jó, ez csak vicc volt. Szerintem ez nem úgy működik, hogy adnak egy telefont ajándékba és mindenki elkezd romot építeni. Ne nevettess már. Én részemről le is zárnám az off-ot megint. Szegény admin nem győz majd törölni.
dinin az érdekes. Nem szabad lenne bejutnia. Esetleg extrém körülmények közt.
[ Szerkesztve ]
-
dinin
tag
válasz Elliotdr #15185 üzenetére
Bocs, elnéztem. 1.5-van fent. Ahhoz még volt telepítő script. De mindegy is, mert ha OTU után sem működik a recovery, akkor max megint feltolom ezt.
Más: Tapasztalt már valaki porosodást a kijelző alatt? Valahogy ki lehet pucolni, vagy inkább szervizbe vigyem? (hiába fújom szédülésig, nem megy be levegő a kijelző alá. Nem is értem hogyan jutott be por)[ Szerkesztve ]
-
dkarcsy95
tag
Quadrant eredmények ME 1.8-al.
http://mobilarena.hu/dl/upc/2012-05/13/370253_sxg6egswpkw4muli_snap20120513_093611.png[ Szerkesztve ]
What the hack?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Háztartási gépek
- OpenMediaVault
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- Óvodások homokozója
- Xbox Series X|S
- Milyen routert?
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest