Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gardoni
aktív tag
-
-
steveboy86
tag
Sziasztok,
elköszönök a tábortól, egy pár napja kikapcsoltam a készüléket és azóta nem tudtam sehogy sem indulásra bírni, nem tudom mi történt, kb. több napja futott rajta az 1.9-es verzió, de próbáltam OTU-val, töltővel, anélkül..stb, se kép, se hang. Nem csinál semmit.
Persze leadtam a Telenornál szervízbe, mert TELEMAX kicsit messze lenne, és nekem már nem ér annyit az egész.. Garancia van még rá, azt mondták 2-3 hét és kész lesz. De ha megjön el fogom adni, szeretem az androidot, de azért minden nap nem szeretek ennyire a telefonnal foglalkozni, hogy az appokat állandóan újrarakjam, vagy attól féljek, mikor hal be a teló. Persze lehet csak én kaptam egy rosszabb készüléket, nem tudom, nem panaszkodni akarok, de az tény, hogy másodszor van már szervízben egy fél év alatt. Szerintem azért ennél egy kicsit több várható egy új készüléktől, legyen az bármilyen márka...
Mindenkinek köszönöm a segítséget, és további sok sikert mindenkinek a telefonhoz. -
lacix76
őstag
Van egy olyan gyanúm,hogy azért emelte meg ennek a telefonnak az árát a Telenor,hogy a sok szervízköltséget fedezni tudják.
-
Lordus
senior tag
én szívesen vennék újat, ha ezt el tudnám adni 18-ért és 24-ért adnának újat...
de 34?!?! betegek...öreg már, 8 hónapos...
Gardoni: ha figyeled az árát, jelezz, ha megint 23 lesz, annyiért veszek, ezt meg majd eladom.
[ Szerkesztve ]
DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
-
///Krisz\\\
senior tag
Nem tudom ki nézte mostanában, de változtattak valamit a gyári ROM-on, egyelőre csak annyit vettem észre, hogy végre átírták a "Pányvázás és hordozható HP" menüpont nevét "Megosztás és mobil hotspot"-ra. Elég érdekes, hogy "frissítgetik" és ezt nem jelölik a verziószámban.
Más. iEstuardo ICS téma van fent nálam és megjelent 2 kis kék pötty az akksi ikon alatt a status bar-on, ami eddig nem volt ott. Másnál is ott figyel a két pont?
"Ha pókerezés közben körülnézel az asztalnál, és nem tudod megmondani, ki a vesztes, akkor te vagy az." | BFBC2 & COHTOV: HKrisz
-
imi0424
senior tag
válasz ///Krisz\\\ #16210 üzenetére
ezt nem, de egy tipp:
ne használjatok ehez az ics theme-hez az uot kitchentet mert behal a telefon -
Fenton
tag
válasz ///Krisz\\\ #16210 üzenetére
Lehet, hogy csak ezt a két dolgot változtatták, aztán ezért nem akartak verzió számot növelni. Ki tudja. Annyi azonban lényeges lenne, ha jeleznék valamilyen formában, hogy csiszolgattak valamit. Legyen az bármilyen csekély dolog.
De ez más kérdés.Én is iEstuardo ICS témáját használom, nem látok ott ilyesmit.
Van ezernyi hibám, mert ember vagyok. S talán ez az egyetlen dolog mely nem az én hibám.
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz Fenton #16212 üzenetére
Most frissítettem tesóm telóját (ő gyári ROM-ot használ) és ott vettem ezt észre, ráadásul úgy láttam mintha gyorsult is volna az egész cucc (folyamatosabb a görgetés a menüben meg a beállításokban), de ráfogtam, hogy biztos csak placebo és beképzelem, de aztán visszaadtam tesómnak és az volt az első szava, hogy tök jó, gyorsabb lett a telója. Persze nem kell itt nagy táltosodásra gondolni, de tényleg mintha gyorsult volna a cucc.
Tényleg jó lenne ha jeleznék valahogy. Ja meg frissítették a gyárilag telepített app-okat.Akkor érdekes, mert eddig nekem se volt, de most előjöttek.
"Ha pókerezés közben körülnézel az asztalnál, és nem tudod megmondani, ki a vesztes, akkor te vagy az." | BFBC2 & COHTOV: HKrisz
-
Fenton
tag
válasz ///Krisz\\\ #16213 üzenetére
Akkor lehet, hogy a több A4-es oldalnyi hibakódból sikerült kijavítani párat.
Plusz a gyári appokat frissítették. Amiknek a legnagyobb része ugyebár, legalábbis nekem totál haszontalan. Azonban haladás, hogy még foglalkoznak vele egyáltalán. Erre azért nem számítottam.
Azt gondoltam ,hogy kiadják a 2.3-at úgy ahogy aztán bezár a bazár.Most is megnéztem tüzetesebben. De én nem látok ott pöttyöket. Tehát vagy a szememmel van gond. Vagy tényleg nincsenek. Vagy mivel feltettem azt, hogy színesek legyenek a beállítások menüpontban az ikonok jó hatással volt a pöttyökre.
[ Szerkesztve ]
Van ezernyi hibám, mert ember vagyok. S talán ez az egyetlen dolog mely nem az én hibám.
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz Fenton #16214 üzenetére
Hát igen, tényleg jó, hogy valamit még foglalkoznak vele, bár így, hogy QME-t használok már nem nagyon izgat.
Közben eltüntek a pöttyök, kezdem azt hinni, hogy valami köze van a töltöttséghez, mert feltöltés után jelentek meg elõször, most meg hogy merült eltüntek. Na majd megfigyelem.
Amúgy, hogy csináltad meg, hogy színesek legyenek az ikonok?
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz ///Krisz\\\ #16215 üzenetére
lehet, hogy változott ám a build number ez gui alatt nem köszön vissza, viszont a build.prop-ban bennevan, és lehet, hogy nem csak ennyit változtattak !
el tudnád küldeni nekem a /custpack/build.prop fájlt? /a frissített kiadásról/
-
Gabelogen
tag
válasz ///Krisz\\\ #16215 üzenetére
#16198) jopont Smylei30 (#16192)
Új
Válaszjopont
(fanatikus tag)[link]
Nekem ezzel Magyar maradt és színesek az ikonok pont, mint a videón.
-
lacix76
őstag
válasz ///Krisz\\\ #16213 üzenetére
Nekem is feltünt mikor visszakaptam a mult héten a szervízből a telefonomat hogy valami mintha más lenne a működésében a gyári 2.3-nak,amit a szervízesek raktak rá,de betudtam annak,hogy már régen használtam a gyárit.Az volt még furcsa,hogy egy napig használtam mig le nem cseréltem de nem ragadt be semmi.
-
Smylei30
tag
Eszrevettem itt 1 kis hibat a ROM-ban nemtudom ez csak vizualissan van benne vagy valamiert megall..
A kovetkezorol van szo:settings, voice input & output, text-to-speech, settings es ekkor ez jon "The applications settings (process com.android.settings) has stopped unexpectedly."
Akarhanyszor probalom ezt irja, van valami magyarazat erre, vagy en rontottam valamit el ?
SAMSUNG Galaxy S3 i9300
-
pity02
tag
válasz Smylei30 #16219 üzenetére
Itt a válasz a kérdésedre:
http://prohardver.hu/tema/re_alcatel_one_touch_990_erintsd_meg_a_droidot/hsz_15834-15836.html -
///Krisz\\\
senior tag
válasz qltsar #16216 üzenetére
Persze szívesen, csak lövésem sincs, hogy hogyan tudom levarázsolni azt a fájlt a telóról. Ha segítesz már küldöm is.
(#16217) Gabelogen: Igen ezt én is láttam, de ezzel mit kell csinálni, telepíteni mint az ICS témát Recovery-ből?
(#16218) lacix76: Akkor tényleg nem csak beképzelem. Nem tudom mit csináltak vele, de mintha az egész teló egy picit gördülékenyebben futna. Na meg persze már a pányvázás szó eltűnése is felér egy áldással.
[ Szerkesztve ]
-
lacix76
őstag
válasz ///Krisz\\\ #16221 üzenetére
Az is lehet,hogy mindketten beképzeljük mert nem használjuk a gyári romot és már nem emlékszünk rá milyen is volt
Ezt tényleg qltsar tudná meglesni,hogy változott-e valami benne. -
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz lacix76 #16222 üzenetére
Első ránézésre csak a Kernel-ben különbözik az új gyári ROM a QME-től.
QME:
Firmware változat: 2.3.4
Alapsáv változat: 6180
Kernel változat: 2.6.35.7-perf+hzhang@aclgcl-ubnt188#1Gyári ROM:
Firmware változat: 2.3.4
Alapsáv változat: 6180
Kernel változat: 2.6.35.7-perfzxliu@aclgcl-ubnt188#1Nem tudom ez jelent-e valamit.
-
lacix76
őstag
válasz ///Krisz\\\ #16225 üzenetére
Ehhez én nem értek sajnos
-
jopont
senior tag
válasz ///Krisz\\\ #16227 üzenetére
azon nem. De akkor szerintem qtadb-vel le tudod szedni egyszerűen.
[ Szerkesztve ]
-
handrash
őstag
válasz ///Krisz\\\ #16225 üzenetére
Qltsar rootja megy az új rom-al?
Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz jopont #16228 üzenetére
Akkor megpróbálom azzal.
(#16229) handrash: Hát ha majd kiderült, hogy tényleg javított valamit az Alcatel a ROM-on és qltsar úgy ítéli meg, hogy ez jobb alapjául szolgálna a ROM-jához, akkor nyilván lesz.
-
qltsar
veterán
válasz Barcsik #16231 üzenetére
Nem egészen teljes ROM, de nagyjából jól gondolod, azt nem kellene felrakni erre, viszont az elég jó hír, hogy újraforgatták a kernelt, legalább is azok alapján amit leírt Krisz. Ma biztos nem lesz már rá időm, de ha a hétvégém úgy engedi újrarakom OTU-val a rendszert a telefonon, és megnézem, hogy mi a helyzet .
-
Barcsik
aktív tag
Már frissítem is OTU-val. Kíváncsi vagyok, hogy az eddigi gyári rOM-hoz képest mi változott.
-
-
qltsar
veterán
válasz ///Krisz\\\ #16242 üzenetére
igen kellene, de nem értem, hogy hogyhogy nemtudod kiszedni :S, nem kell root, root explorer, csak egy olyan fájlkezelő, vagy qtADB, Android Commander, amivel a következő fájlt kimásolod:
/custpack/build.prop
-
qltsar
veterán
Előző: v5GY-0
Mostani: v5H5-0
Kíváncsi lennék a különbségekre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Túra és kirándulás topic
- Óvodások homokozója
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest