Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Új ADATA SSD-vel gyarapodott a PCI Express 4.0-s szegmens belépőszintje
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
elfelejtette
veterán
válasz mkRoland #16086 üzenetére
Én is most cseréltem a launchert a Nemusra a Voda845-ön, szerelem volt első látásra. Majd megmutatom kollégának is, neki a Go Launchert tettük fel az ot990-re, tetszik is neki, csak panaszkodik, hogy sok helyet foglal, mert fenn van hozzá vagy tíz téma is...
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Smylei30
tag
Sziasztok, nekem tegnap tortent valami furcsa dolog a teloval-ezzel a ROM al.
Este meg 40% korul volt az aksim elmentem aludni es reggelre teljessen kiurult :S neztem az akumlator hasznalatnal es a grafikont mintha elvagtak volna szoval latszik szepen h van meg kako a telefonban a msik pillanatban pedig 1ruen kifogyott.
Nem tudom mi lehetett ez de most wipe battery stat es ujrakalibralom hatha valami bezavart...SAMSUNG Galaxy S3 i9300
-
Smylei30
tag
Valaki esetleg megtudna ezt csinalni az ot990?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=979809
nagyon tetszik az a boot animacio, esetleg odalehetne meg irni h 1.9 ME by QULTSAR
ha valakinek van kedve pls csinalja mar meg nekem
aztan PM ben kuldje mar el meg azt h h kell kicserelni, koszi elore is barki is lesz az
SAMSUNG Galaxy S3 i9300
-
Smylei30
tag
GB-s inkabb de ha nemnehez megcsinalni akkor mind2o johet
SAMSUNG Galaxy S3 i9300
-
Aucor
senior tag
válasz Smylei30 #16105 üzenetére
Picit elakadtam, valami nálam nem jó. GB SPIN Ezt be kell rakni (valamelyiket, belőle a bootanimation.zip-et...) a system/media mappába.
Ha tudsz velük mit kezdeni, az jó, recoverys megoldást nem tudtam csinálni, mert valamiért nálam egyáltalán nem jeleníti meg a bootanimot. De semmilyet sem, bármivel próbálkozom. (Hiába kerestem az sf.nobootanimation 1 sort, nincs...) Van valakinek ötlete erre?
(#16106) gajdikuka: Az soha nem baj, megoldottam GIF-ből
[ Szerkesztve ]
-
Smylei30
tag
Jolvan na gepelesi hiba elofordul ,nalam surubben XD
hat ha nemeri meg nemeri meg, akkor talan majd 1x ha Qltsar csinal nekunk tobbfajta bootanim lehetosegeket akkor majd valtoztatjuk.Am igaza van ha mar o csinalta valahol legalabb lathato legyen az a nevjegy.
Nekem annyira nemtetszik a bootanim, nem a neve miatt!!! a kep miatt, lehetett volna valami mozgo android vagy akarmi ugyanugy a nevjegyevel a szerzonek.
Ha 1x lesz ra ideje megkoszonnem ha lenne 2-3 valasztasi lehetoseg a bootanimban
Addig is Tnx a ROM-ot, ja es neztem az ICS egesz jol nez ki amit osszedobott Estuardo.
SAMSUNG Galaxy S3 i9300
-
Aucor
senior tag
Na... új problémák.... Azaz csak egy... SD-t nem hajlandó látni a telefon.... Kb. 20 újraindítás volt, 5-6 kikapcs-bekapcs, 5x vettem ki az aksit, SD-t is ki-be 3x... Szervíz?
[ Szerkesztve ]
-
nonolada1
senior tag
Olyan problémám volna,hogy a telefonon lévő telefonszámokat a SIM-kártyára másoltam a teló segítségével és ami gyönyörűen be volt nekem rendezve ott,azt most a SIM-kártyán már nem látom ugyanúgy sajna.Azaz van amit nem teljes hosszússággal másolt át.Csak a töredék név látszik.Pl Nagy Norbert helyett Nagy Nor
Köszi a válaszokat. -
dkarcsy95
tag
Egy felhasználói észrevétel a ME-nel kapcsolatban: olyan nem lehet belerakni a következő verzióba, hogy touch-focus?(ahová tapicskolok, oda fókuszál)
What the hack?
-
Aucor
senior tag
[link] Valaki?
Most megy OTU, ha ezután sem jó, valami ötlet szervízen kívül?
-
gajdikuka
tag
Csinálok egy bemutatót a telefonról hogy megmutassam osztálytársaimnak hogy hogy kell rendesen megcsinálni egy ilyen videót (am engem is megemlítenek benne
Hogyan ne csináljunk csináljunk bemutató videót:videó
Am a környezeteim "vantáccsainak" (6db) csak rosszabbá tette a ME mert iszonyatosan merültek tőle.
[ Szerkesztve ]
-
gajdikuka
tag
válasz jopont #16124 üzenetére
Én elmegyek reggel 7-kor a városba 100%-al 7:20kor már van térerő mobilnetes kártyám van szóval telefonálni nem tudok csak szünetekbe és a buszmegállóban használom órákon repülőben van és csak néha kapcsolom be és a buszon (oda-vissza) 1 órán át halgatok zenét (playerpro) és így amikor hazaérek (délután 3 óra) 54%-on van az aksi. Ez sztem viszonylag jó
[ Szerkesztve ]
-
Smylei30
tag
Letszi valaki mondja mar meg nekem, mert elkuldtem a picsaba ezeket a szerb forumon, veszekszik itt velema csavo h ez a QME szinte Marina rom es h nemsok koze van hozza a szerzonek, u de felhuzott az okostojas.. ez messzemenoleg nem Marina rom...
SAMSUNG Galaxy S3 i9300
-
Smylei30
tag
En kiprobaltam, a Marina kozel nincs ehhez csak a status bar ahogy te modnod. El is kuldtema fenebe a csavot, mire elkezdett figyelmeztetni h kizar a forumjarol. Sergely alitolag szemenkopne h az o munkajat csinalgassa at ossze vissza, es szerintem most is arra keszult h Qltsar romjat atcsinalja, de mar elkesett emrt feldobtama forumra es mar 1re tobb az erdeklodo mostmar nemegy semmire hiaba csinalgatja,,
SAMSUNG Galaxy S3 i9300
-
Dyrg
aktív tag
Huh itt tényleg zajlik a kultúra...
xAlten: azóta se látja az sd-t? Nem látja, vagy nem mountolta? Érdemes egy beállítások/sd kártyába belenézni, hogy ott mit ír ki... ha nem is látja akkor rendszer újra, másik kártyával. Ez nem szervizes, nekem is csinálta, sőt a memória kártya kezelése borzalmas ennek a telefonnak...
[ Szerkesztve ]
Megvenni és megszerelni...
-
Smylei30
tag
válasz gajdikuka #16132 üzenetére
Egy szerb moderatorral, aki masok ROM-jait hasznalja atcsinalja majd aztmondja h az ove. Qltsar romjat akartam bemutatni linkekkel ide erre a forumra mire elkezdett okoskodni h az nem is rendes ROM meg h azt Sergelytol kapta azt csinalgatja at stb. na mind1 levannak tojva ha nekik nemkell 1 normalis ROM akkor magukra vessenek....
SAMSUNG Galaxy S3 i9300
-
-
Smylei30
tag
válasz imi0424 #16141 üzenetére
Kicserel benne vagy 1 launchert vagy valami programot, atpakolja h ne SD rol instalald hanem fastboot es mar veri is az asztalt h o milyen faszagyerek. Koszi de ezt kb midneki megtudja csinalni ha utanaolvas 1 kicsit.Ez messze elmarad a ROM csinalastol...
SAMSUNG Galaxy S3 i9300
-
qltsar
veterán
Egy kicsit elképedtem a mai hsz-eken...főleg, hogy gulyukkal jóban vagyok, természetesen vannak elemek, amiket az egedélyével felhasználtam (pl. cpu script) de azért ez kicsit erős
Másrészt, hadd ne kezdjem el részletezgetni, hogy mi más mint a marina lite-ban (telenor ROM alap, partició felosztás, system app-ok, téma, reboot menu struktúra stbstbstb...), akit részletesen érdekel, hogy mikor milyen nagyobb változás történt, elolvassa a changle-logot.
De ne dobálózzunk már ilyenekkel...amúgy szimplán a nyelvi támogatásból lehet látni, hogy nem lophatta sem gulyuk tőlem, sem én tőle a dolgokat. Nagyobb érvágás lett volna neki az orosz nyelvet, nekem pedig a magyar nyelvet beleintegrálni minden egyes apk-ba...
Az meg megint más tészta, ha nem szedem össze 2.2.2-es ROM-dumpokat, FOTA update-ket, akkor nem lehetne downgrade-elni.
Volt egy szerb srác XDA-n, aki elvileg "lenyúlta" a "downgrader-emet", legalább is az egyik fórumozó kb. minden második kommentjében ezt említette, de nem tulajdonítottam neki nagyobb jelentőséget, főleg azért (bármennyire is szomorú) jogilag lopás ebben a témában nem létezik bármennyire is rosszul esik a fejlesztőknek, ha ilyen történik).
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
Sorry, lejárt a szerkesztési idő...
iEstuardo ICS Theme: [link]
Értelem szerűen a QME változatot kell használni a ROM-omhoz !
-
imi0424
senior tag
válasz Smylei30 #16145 üzenetére
ezt mire érted?
én azzal a szöveggel nem arcoskodni akartam hogy mekkora hatalmas vagyok hogy tudom használni az uot konyhát....
szövegértés kettes,leülhetsz...
és szerinted nem tudom mennyi munka van egy rommal? (bár az is lehet hogy annyit barangoktál a külföldi fórumokon hogy elfelejtettél magyarul?)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új ADATA SSD-vel gyarapodott a PCI Express 4.0-s szegmens belépőszintje
- Szólánc.
- LG V30 - vezércsel
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 4
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Túra és kirándulás topic
- Óvodások homokozója
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest