Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csizzah
aktív tag
Várom a következő Alános sztorit .
-
Pukkancs
aktív tag
mod: tartalmas hsz., de mást nem tudok hozzáfűzni[ Szerkesztve ]
-
Scalpel
senior tag
Ez jó vóóóót megint!!! Kérünk még!
[ Szerkesztve ]
-
7
addikt
Élveztem, köszönöm.
-
bandiras2
senior tag
Igen! még! ALán for prezident!
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
DeltaPower
addikt
még, még, még
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Slax
senior tag
Grat! Szerintem Rejtő örülne az utánpótlásnak. Mert mi örülünk, hogy végre Rejtői szintű írásokat olvashatunk.
Az ellopott esküvőnek lessz vége?
[ Szerkesztve ]
''mit csinálsz? megmondod a gépnek: MŰ-HOLD-VEVŐ!! NEM ÉRTED?! MŰ-HOLD-VEVŐ!!'' by escie '' Fáznak a bitek, a kihűlt adatok egymáshoz bújnak... by LAN Sianis megtömött egy pónit
-
Andie
őstag
Egérke, és a többi állatvédő megnyugtatására közlöm : nem kell mindent szó szerint venni a történetben. Eleve kissé képtelenség a macska farkára tartósan rákötni bármit is. De az vesse Alánra az első követ, aki nem fél, hogy az pofonvágja, és főleg, aki nem csinált ilyesmi csinytevést gyerekkorában. Emellett még mindig barátibb megoldások ezek, mint a T. müvészúr filmje volt ugye...
Kéretik az Alános irásokat humorral olvasni, szórakoztatásként felfogni, mintha Rejtőt lapoznátok - elnézést a fellengzős hasonlatértSamsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
bandus
veterán
huhuu, végre végre új sztori
amint hazaérek olvasom is!"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Vakegérke
félisten
Nagy zsivány ez az Alán, csak az a baj, -hogy is mondjam- hogy kissé szadista. Farkára kötött csörömpölő izétől megvész, megőrül az állat.
Egyébként élveztem a történetet, köszönöm.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Windows 11
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Nikon DSLR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- Ukrajnai háború
- Politika
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest