Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Kalacskepu: Elb*szott Radeon X1950 Pro megjavítása
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Padree
senior tag
válasz
jaja1981 #159 üzenetére
PWT - PowertweakII progi (csak lusta voltam kiírni megint
), sok apró finomságot bekapcsol, csak észnél kell lenni ha kézzel is álligatsz. Kicsit bugos és nem mindig érvényesül amit állítok, most egy másik korabeli (Socket370) Acorp lapot gyötrök vele - talán összejön egy Logout cikk belőle. Az Ali csipszethez töltöttem le anno drivert (AGP-t is). Most mikor "járni" kezdtem a S370-es Acorppal, megtaláltam CD-re kiírva az összes régi K6-os anyagomat, olyan érzés volt mintha nagyapa régi dolgait találtam volna meg a padláson
.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen routert?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ford topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3312, 94% Akkumulátor
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest