Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
hakap
csendes tag
Én a TV scart csatlakozójára kötöttem egy olyan kábelt, amibel a TV-be megy a videó jele, kifelé pedig a hang jön, ami bemegy az AUX2-be. HDMI csatlakozót én sem kaptam.
A hangzásnál lehet választani egy csomó formát, ami a sztereó jelet feldolgozza és a hátsó hangszórókon is szól valami. Music- hátul karaoke jellegű hangok vannak csak (főleg zene), matrix-hátul is hallani mindent, meg még vannak egyebek...
Nekem a Music beállítás tetszik, mert kelt egy kis hamis térhangzást
Közben lejjebb raktam a mélynyomót, igy már több magasat hallani, nem tompa a hangja -
Kobe
veterán
azért ez az üzletvezetői engedélyes IMEI szám kiadás simán az a kategória amiért a fogyvédelem és GVH megba**a a cégeket
Kívánom hogy megkapd, de magyar viszonylatokat ismerve én simán kinézem belőlük h véletlenül eladják másnak a készüléket amit lefoglaltak, te meg kapsz egy másikat, másik IMEI el, amit nem biztos hogy ki tudsz magyarázni ha kötözködni kezdenek, és átadásnál ellenőrzik pl a telefont vagy ki tudja....
Új hozzászólás Aktív témák
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Apple Watch Ultra 2,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Kívánom hogy megkapd, de magyar viszonylatokat ismerve én simán kinézem belőlük h véletlenül eladják másnak a készüléket amit lefoglaltak, te meg kapsz egy másikat, másik IMEI el, amit nem biztos hogy ki tudsz magyarázni ha kötözködni kezdenek, és átadásnál ellenőrzik pl a telefont vagy ki tudja....