Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KINKY_007
aktív tag
válasz BaKeSZ87 #110 üzenetére
Az elsütőbilltől számítva rövidebb, mint egy glock.
A pisztoly macerásabb elővenni azzal, hogy a másik fegyót el kell rakni, mint kihajtani a támaszt.
Maradjunk annyiban, hogy én másra költök inkább, mint másik pisztolyra (mk23-at meg nem viszem magammal)...A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
KINKY_007
aktív tag
válasz BaKeSZ87 #108 üzenetére
P90 rövidebb a ravasz, meg a csöve között (a közeli támadás miatt), nem a teljes hosszra gondoltam.
A pisztolyt 1 kézzel fogja az ember a másik kézzel a kezét. Pisztolynál nincs is lehetőség a 200-as tárra. A válltámasz rászerelhető, visszahajtható, ízlés/helyzet szerint, pisztolynál nem nagyon van rá lehetőség.
Az aeg sokoldalúbb, erősebb, kényelmesebb, elég 1 fegyvert begyakorolni hozzá. A pisztoly szerintem sokkal több kompromisszum és plusz kiadás is. Akinek van ideje/pénze persze, használjon pisztolyt is, mert tényleg sokkal hangulatosabb...A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
KINKY_007
aktív tag
válasz BaKeSZ87 #106 üzenetére
Én úgy látom, hogy spotolni elég lehet egy AEP, vagy GBB, de egy MP5K annyira pici, hogy szvsz jobban használható épületben-az említett p90 még rövidebb is, mint egy pisztoly
A pici AEG kicsit nehezebb (2 kg 0,6-1 helyett), meg kicsit nagyobb, de vállhoz lehet rakni-vagy le sem veszed, 2 kézzel lehet fogni/szíj, és nem fogy ki egy sorozat után. Ez biztos stílus kérdése is, de nekem megnyugtatóbb tudni, hogy több sorozat is benne van a fegyóban, nem csak egy (aztán tárcsere, töltés)...
Aki sniper, AK, vagy M4 fan, annak egyértelműen sokkal jobb egy pisztoly mellé épületben, de amúgy szerintem nem.A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
KINKY_007
aktív tag
válasz #32839680 #104 üzenetére
MASZ:
6. Megadásra felszólítás („Dobatás”): KIZÁRÓLAG akkor alkalmazható, ha a játékos HÁTULRÓL vagy OLDALRÓL, MEGLEPETÉSBŐL támadhatna a biztos célt nyújtó ellenfélre. A felszólításnak hangosnak, egyértelműnek kell lennie (pl. “Dobd el!”, “Kezeket fel!”). Ha az ellenfél megadja magát, AZONNAL jelezze a “találatot”, és álljon ki a játékból. (A fegyvert nem kell eldobni.) Ha tétovázik, nem engedelmeskedik, a felszólítónak lövéssel kell a találatot elérnie! Szemből, nagyobb lőtávolságról, kis célpontot nyújtó játékost, többszörös túlerőt nem szólítunk fel megadásra! Bármilyen eszközzel dobathatunk (pl. működésképtelen fegyver, mesterlövészpuska) a biztonsági szabályok megtartásával! Fontos mindkét fél részéről a sportszerű viselkedés, de mindig a dobatást kezdeményező hibája, ha az ellenfélnek van ideje tüzet nyitni vagy fedezékbe húzódni!7. Csendes dobatás: KIZÁRÓLAG akkor alkalmazható, ha a játékos HÁTULRÓL vagy OLDALRÓL, MEGLEPETÉSBŐL, puszta kézzel HÁROMSZOR-NÉGYSZER gyors egymásutánban meg tudja érinteni ellenfelét (pl. vállát megütögeti). A csendes dobatást halk verbális felszólítással (pl. „Megvoltál!”), is meg lehet erősíteni. Az ellenfélnek ilyenkor nincs mérlegelési lehetősége, AZONNAL KI KELL ÁLLNIA a játékból (lásd 3. pont), de TILOS a találatot hangosan jeleznie vagy társait egyéb módon figyelmeztetnie! Ilyen módon szemből támadni TILOS és balesetveszélyes!
A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
KINKY_007
aktív tag
válasz #32839680 #102 üzenetére
Nem szokás hátulról gonoszkodni, akkor inkább "dobatni" szoktak a jobb érzésű ember. Késből csak gumit viselhetsz.
Külföldi oldalakon érdemes nézelődni.A pisztolyosok félreértenek: nem azt mondom, hogy ne legyen, de sokkal kevésbé használható, mint egy pici aeg. Ha valaki kezdő, jobban jár egy kis aeggel, mintha pisztolyba fekteti a pénzét.
A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
KINKY_007
aktív tag
Egy kosárlabda elfér a tenyeremben, az mk23 is... Volt gbb-s glockhoz szerencsém, hangulatos, de nem jó. Mondjuk egy snipernek hiába beszél az ember, külön állatfaj. Nekem ez az egy lövés nem annyira adja, nem vagyok olyan türelmes.
ClayMore: Ha meghal az aeg, akkor meg azt nyűg cipelni, és különben is, ha át van nézve nem valószínű, hogy behaljon egyik pillanatról a másikra (ha rossz, akkor meg kell a tartalék)
KISDUCK: Hallottam már, hogy jó a P90, de annyira ronda...A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
KINKY_007
aktív tag
Oké, sniper mellé kell, de az nem az a szint, amiről itt szó van. Legnagyobb élmény tényleg egy blowbackes gázos pisztoly, de nem hatékony. Ha van egy jó aeged, akkor pisztolyt nem fogsz használni, akkor pedig plusz súly, teher, beakad a tartó... A pisztolyban kicsi a tár, az aksi/gáz, nincs rajta rendes irányzék, szerintem egy ak beta, vagy egy mp5 a legjobb épületbe (is).
-
KINKY_007
aktív tag
Másodlagos fegyoból is inkább egy AEP-et kéne javasolni,a gázos realisztikusabb, de a játék hevében nem olyan jól használható... De igazából elég felesleges a másodlagos.
-
KINKY_007
aktív tag
Maszk a legrosszabb, párásodik, nem jó a kilátás, szinte csak CQB-ben viselik, de inkább . Egy fejet azért nem olyan könnyű eltalálni, meg azért észre is vehető, ha lőnek rád.
Aki rutinosabb közelről már lő, hanem dobat, ezért érdemes megnézni kivel játszik az ember.
400 fps már nem olyan veszélyes, sniperrel pedig nem 1 m-ról kapod a találatot. Nekem a legdurvább sérülésem egy kicsit vérző ujj volt-nem volt rajtam kesztyű (nyár), mert közelről kaptam egy "tuning" fegyverrel a körmön mellé.A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
KINKY_007
aktív tag
Tényleg katonai szimulációhoz szeretne közelíteni, számítógépnél inkább ilyen lenne a sorrend: Quake->CS->COD->ARMA->Airsoft. Én már találkoztam Police pólókkal is CQB-n...
Aki kezd, az próbáljon egy Paintballt, hogy bírja e a gyűrődést, ha tetszik, és "reálisabb élmény"-t szeretne az utána próbálja az airsoftot.
Én az alját néztem, és körülbelüli összeg a 80e, de e körül értelmesen el lehet kezdeni:
Egy alap kínai AK utánzat, dobozból meglövi a 400-at, egy hopup gumi bele 50e,
Arcvédő/szemüveg, kendő 10e,
CB 10e,
Játszós ruha, amit nem lő át a BB 10e,
Aksitöltő 6e,
BB 4e.[ Szerkesztve ]
-
KINKY_007
aktív tag
Nem egy olcsó dolog. Ha bérelni akarsz, akkor paintball áron adják. Érdemes megvenni a cuccokat, mert utána már filléres a fenntartása, de a kezdés körülbelül 80e (a védőfelszerelés, rádió, fegyver, aksitöltő), akkor már csak kocsi kell, hogy eljuss a pályákhoz. Ha valaki komolyabban gondolja, akkor nem is egy fegyver, nem is alap kínai fegyverek, rendes CB, teljesebb katonai öltözet...
-
KINKY_007
aktív tag
válasz macilaci78 #1 üzenetére
Nagyon gyenge írás, a pontatlanságokat sem érdemes felsorolni benne. Akit érdekel az nézelődjön inkább erre:
http://www.softair.hu/A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest