Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
válasz
dajkopali
üzenetére
Erre csak azt tudom mondani, hogy ilyen felhasználóknak aki 2 dologra (net, meg msn) használják oda pont jobb egy openSUSE, *buntu. Persze legyalultatják mert gőzük sincs, hogy a Linux már rég nem olyan mint pár éve.
#22 leviske:
Dehogynem MSN helyett ott az emesene, ami elég sok mindnet tud, például a Plus szolgáltatásait is alapból. Vagy ha nem jön be akkor Wine-al ott a "rendes" MSN is.
A Pidgin és az aMSN nekem sem jön be.
-
leviske
veterán
válasz
dajkopali
üzenetére
Az MSN-el az a gond, hogy Linux-ra nincs teljes értékű változat. Az iWiW-el meg az a gond, hogy a Firefox, ha az ember nem változtat a betűbeállításokon, kicsit furán jeleníti meg az oldalakat. Én anno, mikor Ubit használtam egy ideig, elég sokáig küszködtem, mire a Logout főoldal megjelenésében nem voltak hibák... az iWiW-el ugyan ez a helyzet.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
dajkopali
üzenetére
Azért kíváncsi lennék a hallgatók nemi összetételére is.

Szerk.: És ha már részletekkel szolgálsz, arra is kíváncsi lennék, hogy mit hallgatnak a diákjaid, mert attól hogy valaki nem informatikus, még lehet műszaki pályán.

#17: No comment.

Szerk.: Nem bírom ki.
Sok nőnek egy DVD-lejátszó is meghaladja a tudományát, szóval ne belőlük induljunk ki ha lehet. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple asztali gépek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kuponkunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- Arc Raiders
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)