- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Matteo005: 9800X3D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dark100
aktív tag
válasz
attila9988 #4 üzenetére
Valoszinuleg nem erted mire valo. Magam is vettem egyet anno. Otthoni file server (ejjel nappal mehet mert kicsi a fogyasztasa), es gyakran utazoknak kituno (5 ora uzemido + konnyu, nem szakad le az oldalad amikor hurcolod). A VGA kimenet az eloadasok tartasahoz, wireless a reptereken, stb. Aztan neha az ulesek is szukosek pl a vonaton. Kispenzu diakoknak persze nem megoldas. De nem is hiszem hogy nekik talaltak ki.
-
dajkopali
addikt
válasz
attila9988 #8 üzenetére
egy picit off, de talán mégsem annyira
tegnap mértem fel, hogy a diákjaim - nem informatikusok, ez fontos!, tehát egyetemisták, de átlagfelhasználók -, mire használják a netet, meg úgy általában a gépet
az eredmény: kb. 65 százalékban CSAKIS két szolgáltatásra, semmi másra
na, melyik ez a kettő?(segítség: még az indexet sem olvassák)
ezt csak azért írtam le, hogy vajon egy átlagfelhasználónak milyen tudású gépre van szüksége -
j.bravo
addikt
válasz
attila9988 #4 üzenetére
Valóban, az ár-érték aránya nem a legjobb - bár ez erősen felhasználófüggő. Neked vagy nekem éppen az a főbb érték, hogy mennyi mindenre és mennyire kényelmesen használható, de minden bizonnyal akadnak olyanok, akiknek sokkal fontosabb az, hogy akár némi kompromisszum árán, de egy rendes laptopnál sokkal könnyebben hordozható legyen a kütyü. Az ő számukra lehet hogy jobb az ár-érték arány
(amúgy veled értek egyet)szerk.: látom, lassú voltam. De most már nem törlöm ki a hsz-t
-
smkb
őstag
válasz
attila9988 #4 üzenetére
Hány kiló is egy netbookkal azonos ársávba eső brand notebook és mekkora is?
Ha olvastad volna a cikket, elhangzik hogy általában második harmadik gépnek veszik.
Vagyis minek vegyen még egy asztali gépet?
Az ára meg: subnotebookok 3-400.000 es árai a 12,1" -hoz is drága... iszonyatosan. De itt is a méret miatt fizeted a felárat.
A netbooknál is, nem a belső képességei miatt.
Stb... stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkBook 16 Gen 6
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Dell G15 Gamer laptop - DLL5511306108
- Xbox One X 1TB+ 2 kontroller 1 limitált alig használt, sérülés mentes+ 3 type c akksi
- Creality Ender 3 V3 SE + Nebula Smart Kit (kamera, G szenzor, érintőképernyő, Klipper)
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest