- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
válasz
Major Major #41 üzenetére
+(#42) floatr: Nem értem miért kell ezen ennyire felháborodni.
A WLM sokkal kiforrottabb, stabilabb, szebb, mint az alternatívái. Ez egy tény. E mellé van jó pár marginális plusz szolgáltatás (mint például, hogy nem kell minden újratelepítésnél megadnom az avatarom, nickem, aláírásom), amik könnyebbé, kellemesebbé teszik a használatot.
Ez itt nem a Windows-ról szól és a Windows alkalmazásokról! Itt arról van szó, hogy Linux-on nincs rá olyan teljes körű alternatíva, ami kielégítené a pont erre fókuszáló felhasználók figyelmét. Erről nem a Linux tehet, hanem a közösség, aki magasról tesz a felületesen hozzáértők, vagy annyira sem hozzáértők igényeire.
Ennyi erővel GUI sem kell, meg semmi egyéb, ami Windows esetében van, hisz aki Windows-t akar használni, használja azt...
(#43) Bici: Ehh
Amúgy nem írtam, hogy fontosabb dolgok hiányoznak. Azt írtam, hogy kis dolgok hiányoznak, amik zavaróak, ha hiányoznak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ! ZTE nubia RedMagic Astra Gaming tablet 16GB 512GB
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest