Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila9988
őstag
de minden bizonnyal akadnak olyanok, akiknek sokkal fontosabb az, hogy akár némi kompromisszum árán, de ....
A szegény ember éppenhogy a felhasználhatóságot tartja szem előtt, hogy a kevés, nehezen megszerzett pénzéért minél több dologra használható eszközt kapjon, és nem tenyérnyi gépen akar vakulni, amivel csak email -t lehet írni...
Nálunk is az a baj, hogy a legtöbb ember (akivel én beszéltem azok mindannyian, tehát 100%) rendes pc -ként akarja használni a kis vackot, (innen fakad az értelmetlen ragaszkodás a windows -hoz is) és csak később döbben rá, hogy arra nem is igazán jó, de legalább ugyanannyiba is kerül.... Valójában igen kevés dologra jó, ezért is inkább 2, de talán azt sem túlzás állítani hogy csak 3. gépnek alkalmas, afféle hordozható kommunikátor funkcióban, mivel egy pda -nal valamivel többet ad, de egy pc -nél azért jóval kevesebbet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG FLOW X13 x360 Érintős MINI Gamer laptop -50% Ryzen 9 6900HS 16GB/1TB RTX 3050Ti 4GB FHD+
- DJI FPV Fly More Combo drón szett - CARBON
- Eladó RedMagic 9 pro (16/512 GB)
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Samsung Galaxy S25 / FE / 25 Ultra / S25 Edge / Flip 7 - 256GB / 512GB - Bontatlan - 2/3 év gari
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3459,94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Sale.exe: 26.10.2025-ig Kedvezményes ár! 110.000ft!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest