Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ielektros
senior tag
válasz
Blindmouse
üzenetére
Abban igazad van, hogy valoban nem tudja azt minden fronton mint a 34410A de ez most milyen hasonlitasi alap? Nem is azt kell tudnia mivel az Agilent 34401A utodjakent jelent meg. Azt se felejtsuk el, hogy a 34410 mar egy valamivel magasabb arkategoriaba tartozik. Erzesem szerint az Agilentnek nem volt celja, hogy barmit potoljon tobb funkcioval a 34410-hez kepest. Plane nem "lemaradast". LCD neked nem tetszik azt megertem de nem osztom a velemenyed. Jobban olvashato lathatoan mint a VFD. Nagyobb szamok, jobb szamkirajzolas, gyorsabban "ertelmezheto" szamokat jelez ki, jo kontraszt stb. Nem ertem mire mondod, hogy lathatoan rosszabban olvashato. Egyertelmuen cafolhato kijelentes. Latszik a kepeken is. De eloben egyertelmuen jobb. Betekintesi szog szinten jobb de ezt mind le is irtam a cikkben.
1 perc varakozas szerintem nem lehet egy laborban komolyabb problema. Reggel bekapcs este ki. Nehogy mar az az egy perc hianyozzon. Aki meg ki be kapcsolgatja naponta sokszor annak nincs szuksege erre a pontossagra es eleg neki egy kisebb olcsobb muszer is. Persze ez szigoruan a maganvelemynem.
-
big-J
őstag
válasz
Blindmouse
üzenetére
Márpedig az LCD a jövő, ha nincs normális kijelzője a műszernek, az egyre bonyolultabb funkciókkal egyre nagyobb lemaradásban lesz.
Ez kb olyan, mint kezelésügyileg a gombsoros vs touch telefonok. Telefonálásra jobb volt a gombsoros jó ideig, de amire ma használjuk, arra nyomába se ér a maiaknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- TCL LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch
- Gaming notebook topik
- Macska topik
- Androidos tablet topic
- Arc Raiders
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest