Hirdetés
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
válasz
headhunter #220 üzenetére
Az csak egy ár amit kiírtak
"Sajnos már nincs belőle raktáron. Csak rendelni tudnék jelenleg, 11000Ft lenne az ára.
Üdvözlettel:
Szeles Zoltán
JD+Computer Kft." -
Uzmany
őstag
válasz
headhunter #217 üzenetére
A chs-ben 8.200.- a nagyker netto.
-
Breki
veterán
válasz
headhunter #217 üzenetére
Énis ilyen helyeken néztem aztán írtam annak aki legolcsóbb volt ez esetbern konkrétan a Lord, válasz semmi csak egy nap múlva emelt ár..........
Meg ugye én nem vagyok nagyfalusi mindig hozzájön a futár vagy postaköltség
és akkor már nem éri meg mert 11 valamennyiért ittis tudják elvileg hozni.
-
dchard
veterán
válasz
headhunter #103 üzenetére
Ami érdekes az az, hogy a régebbi firmware-rel készült képen majdnem a négyszerese a feltöltési irányú csillapítása a vonaladnak, mint az új firmware-rel készült képen, miközben a jel-zaj-arányod nem változott. Az SNR alapján valószínűleg a régi firmware mért rendesen.
És jól látom, hogy a régi firmware-nél a modem felületének a struktúrája is más?
Dchard
-
Ebit
addikt
válasz
headhunter #106 üzenetére
A felsorolás, alapján az ADSL / multi-mode/ próbáld meg.
-
Ebit
addikt
válasz
headhunter #103 üzenetére
Én a helyedben, a sebességet kipróbálnám a modulációt GMDT-re beállitva.
"A 2006.02.20-as firmware után nem tudom visszatenni a 2004-est, mert nem lehet lefelé Downgradelni!"
Itt, sok hasznos infot találsz, valamint leirták, hogy telnetes felületen, hogy tudod visszaállitani a régebbi firmwaret
[link]Véleményem szerint viszont, már ne változtasd, meg a modem firmwareját/ ha a tied tőkéletesen műkődik/,mert az eredmény bizonytalan.
-
Ebit
addikt
válasz
headhunter #95 üzenetére
A te esetedben is bekővetkezett az, amiról nagyon sok 360 T tulajdonos is beszámol, hogy firmware frissités esetén, jó esetben nem romlott a sebesség, ez főleg igaz a 20060220-as EU-s firmware esetében, amit, csak akkor célszerű telepiteni, ha ADSL2+ kapcsolatod van.
-
dchard
veterán
válasz
headhunter #95 üzenetére
Headhunter: a kis mértékű romlásért nem feltétlenül a modem a felelős: előfordul, hogy ahogy egyre több DSL előfizető van a környéketeken, úgy nő a a törzskábelen az áthallás és emiatt áll lassabban szinkronba.
ha a vonali paramétereidet beírnád (hányszor kell még elmondani), akkor abból tudnánk becsülni.
Nite: a téma vezeték nélküli távközlés lesz, tehát nem wifi, hanem inkább 2g, 3g, 4g, Wimax, Mikró stb.
Dchard
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED monitor topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Mikrotik routerek
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 5700X / 32GB DDR4 / RTX 4060 Ti 16GB / 1TB NVMe / 650w Gold! BeszámítOK
- Apple Watch Ultra Titanium GPS+Cellular 49mm, gyári dobozában! Makulátlan!
- ROG Strix G18 G814JI 18" QHD+ IPS i7-13650HX RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Új 28-as alu kerékszett féktárcsával, hátsó sorral
- White GAMER alap! i9-14900K / Z790 STRIX / 32GB 6400MHz / 1TB Gen4 / 850w Gold! BeszámíTOK
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i9 10900KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest