Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
A konkrét modemre visszatérve egy másik fórumon ezt olvastam róla
"Guglizásom eredménye képpen kiderült, hogy a DSL-380T valamikor 2006-ban került piacra, míg a DSL-321B idén jan.-feb. tájékán. Az utóbbi konfigjában az ADSL mód kiválasztásánál van két érdekes checkbox: "Bitswap Enable" és "SRA Enable".
A doksi ezt írta ezekről:
"Leave the Capability setting at the bottom of the window unchanged unless otherwise instructed by your ISP. Both Bitswap Enable and Seemless Rate Adaption (SRA) Enable deal with tests that determine the line condition between your Modem and the ISP's Central office."No persze nem hagytam ennyiben ... jöhet a Google.
A bitswap-pal kapcsolatban ezt a doksit találtam:
http://www.stanford.edu/group/cioffi/docum...it_swapping.pdfAz SRA-val (Seemless Rate Adaptation) kapcsolatban ezt:
http://www2.rad.com/networks/2005/adsl/adsl2.htmMint kiderült, mindkét fogalom valamilyen módon a jel zavarainak kompenzálásával kapcsolatos.
A DSL-321B-t otthon üzembe helyezve első körben alaphelyzetben hagytam a fenti checkboxokat, azaz "Bitswap enable" bekapcsolva, az SRA pedig kikapcsolva. Pár perc után jött is egy kapcsolatbomlás és újra szinkronizálás. :-(
Ezután a konfigban bekattintottam az SRA-t is. És láss csodát: az utóbbi pár órában egyetlen kapcsolat szakadás sem volt, ami példa nélküli, amióta Pantel-re váltottam (ami mellesleg időközben Invitellé vált)! Részemről: mission completed. :-)"
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EF 300mm f/2.8L IS USM teleobjektív - Újszerű -
- EVGA 1080Ti SC2 11GB Ajándékokkal, Ingyenes szállítás!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz - Garancia 2026.10.17 - Ingyen posta
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD AURA EDITION - Garancia 2034.10.03
- ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB - Garancia 2027.10.03
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest