Hirdetés

2024. május 24., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) gyu84


gyu84
tag

Lehet valahogy magyar telefonszámmal Baidu fiókot létrehozni?

Én ezen az oldalon próbáltam, de nincs +36, meg semmilyen EU-s előhívó a listában.

Kipróbálnám szívesen, a 100 Gb-os Google Drive-om már lassan megtelik, kisebb szolgáltatókhoz nem akarok regisztrálni, megszűnhetnek bármikor, ez azért meg elég nagy, attól függetlenül, hogy itt kevésbé ismert :)

(#2) adlersson válasza gyu84 (#1) üzenetére


adlersson
aktív tag

Bevallom, nem pörgettem végig a listát, mikor láttam, hogy Afganisztán meg ilyenek is benne vannak, nem gondoltam, hogy pont Mo. marad ki. Viszont anno azt hiszem ez az oldal áthidalta a problémát.

毋捌食過豬肉,嘛捌看過豬行路。

(#3) gyu84 válasza adlersson (#2) üzenetére


gyu84
tag

Nem megy sajnos, kínai hibaüzenet szerint: "Rendszerhiba, szünet, próbálkozzon késóbb" (系统错误,休息一会儿,请您稍后再试) :D
Később még megpróbálom, hátha :)

(#4) adlersson válasza gyu84 (#3) üzenetére


adlersson
aktív tag

Mondjuk ilyesmihez jobb ha hozzászoksz, ha sikerül használnod. Én bekapcsoltam a két lépcsős azononosítást, belépskor néha órák telnek el, mire megjön a (lejárt) kód.

毋捌食過豬肉,嘛捌看過豬行路。

(#5) Gerasz


Gerasz
aktív tag

Érdekes cikk, nekem mondjuk ennyi erőfeszítést nem érne, hogy a jól ismert szereplők mellett a Kínai Kommunista Párttal is megoszthassam az adataimat. A világpolitikai egyensúly megteremtésére való szándékod azonban dicséretes.

(#6) adlersson válasza Gerasz (#5) üzenetére


adlersson
aktív tag

Nincs itt semmiféle erőfeszítés. Legalább is nem több, mint egy Dropbox regisztrációjakor.

Meg tudod, "ismerd meg ellenséged"... És ha valaki, akkor én elsők közt szántanám be a jelenlegi kínai vezetést. Meg sokakkal ellentétben nemcsak odahányom, hogy "Huhú... Kínai sz*r", hanem megpróbálom érdemben is alátámasztani, ha tényleg az.

Másrészt a fogyasztási trendek azt mutatják, hogy a többséget nem érdekli, hogy honnan van, ellenben a Kínával kapcsolatos tudásuk kimerül abban, hogy "Szemét, militáns USA csak szétver mindent... Ezek az áldott kínaiak meg bezzeg beborítanak minket mannával."

[ Szerkesztve ]

毋捌食過豬肉,嘛捌看過豬行路。

(#7) quailstorm


quailstorm
nagyúr

Pont a telszámot akartam kérdezni. Én anno szívtam, ha nem lettem volna profi esportoló, életben nem találtam volna egy olaszt, akinek van egy taiwani ismerőse, aki tudott szerezni Mainland China telefonszámot, csak azért, hogy leszedjek egy japán NGC játékot. :DDD

Most meg már vinnyog a baidu, ha belépek, hogy nincsenek védelmi vonalak a fiókomban, de sajna nem is lesznek, mert azzal kicsuknám magam.

Sávszélesség amúgy milyen?
Itt Magyarországon nekem max pár 100KByte/s, de annyira nem volt szörnyű sose, mint egy böngészős valami a Kínai Nagy Tűzfalon keresztül.

Bár tény, hogy én nem vagyok nagy felhasználó, csak néha letöltök.

[ Szerkesztve ]

(#8) adlersson válasza quailstorm (#7) üzenetére


adlersson
aktív tag

Felfelé talán 0,5Mbps, lefelé volt már 1 mega körül is, de érdekes, hogy egyik sem Kínán belül jött össze.

毋捌食過豬肉,嘛捌看過豬行路。

(#9) Krisz1000 válasza adlersson (#8) üzenetére


Krisz1000
tag

Kedves Adler! Köszi a posztot. szeretném megkérdezni hogy mi a státuszod most és egyáltalán ezzel a szolgáltatással? Én csak egy regisztrációt szerettem volna néhány fájl letöltése miatt. Még egy tampermonkey szkriptet is kipróbáltam ahol a githubon panaszkodnak hogy havonta megváltoztatják a baidut, nyilván Ezért is. nem működött vagy nem is fog már. Esetleg van valami ötleted hogyan lehetne bejutni? csak egy sima regisztrációt szeretnék csinálni, nincs szükségem tárhelyre. :W :W :W explicit nem enged semmilyen regisztrációt ha az ország nincs a telefonszám listájukon, Magyarország pedig nincs.

sokan panaszkodnak arra is hogy sikeres telefonos regisztráció után szüntették meg az elérésüket akár napok vagy hetek eltelte után.

Válaszod köszönöm.

(#10) Krisz1000 válasza quailstorm (#7) üzenetére


Krisz1000
tag

Ha már ezt így leírtad, nekem Esetleg leszednél valamit? :D

(#11) quailstorm válasza Krisz1000 (#10) üzenetére


quailstorm
nagyúr

Privátot írjál, mert így csak a vak szerencsén múlott, hogy megláttam bal oldalt a témát.

(#12) adlersson válasza Krisz1000 (#9) üzenetére


adlersson
aktív tag

Priváttal jobban jártál volna, mert én is csak most vettem észre, hogy van új hozzászólás. :DDD

Amúgy felhagytam már a szolgáltatás használatával, mert rendkívül silány a használhatósága, ha nem vagy előfizető, "nyugati" felhőkben és azok klienseiben alapértelmezett funkciók hiányoznak. Egy darabig jó volt, de aztán már egyre jobban frusztrált az egész, úgyhogy inkább előfizettem Google Drive-ra. Nem 2TB, meg fizetni is kell, de tizedannyi szívás sincs vele mint ezzel a kínai szeméttel.

毋捌食過豬肉,嘛捌看過豬行路。

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.