Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
3psilon
aktív tag
válasz
TheProGamer
üzenetére
Ja, csak a csendőrők segítettek szépen felpakolni az embereket a vonatra (később fel is oszlatták őket), és másutt a nem zsidók általános ellenállással, gerillaakciókkal hátráltatták a deportálást.
Igaz, a deportálás szövege (munkatábor, nem lesz gond stb.) ugyanígy a polgári neveltetésű emberek strucc viselkedésére hajtott, csak ezzel ugye a zsidókat próbálták csőbe húzni.Úgy tanultam, Magyarországon a deportáláshoz egy pár száz fős adminisztráción kívűl elég volt a csendőrség "szíves segítsége". Namost ha mondjuk 10 csendőr visz 100 zsidót, aki úgy dönt, hogy most bizony megszökik...
Hagyjuk, nem hibáztatni akarok senkit, csak az együttműködés erejére próbálok utalni.Minden bizonnyal én sem cselekedtem volna úgy.
-
Vandit.
addikt
válasz
TheProGamer
üzenetére
Ez jó.Akkor elmondanád miért cigány önkormányzat van például?Miért 100 tagú cigányzenekar?Akkor ez is pejoratív?

-
3psilon
aktív tag
válasz
TheProGamer
üzenetére
Nem. Mindig is cigányok voltak. Húzzad, cigány. Cigányzenekar.
A roma szót a média találta ki, hogy csökkentse a pejoratív értelmet. Így lett pl. tótból szlovák meg rácból szerb. Mert akkoriban azok is pejoratívvá váltak.(legalábbis én ezt így tanultam még anno)
Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest