Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- 24H2 feltelepítve, nézzük mit okozott.
- Asszociációs játék. :)
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-!
- Vegyestüzelésű kazán rostély házilag!
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
Új hozzászólás Aktív témák
-
adax01
tag
Ja mivelhogy nem volt más táp mint ez beraktam a következő konfigba Asus p4p800-e delux,
proci P4-3.40 GHz Extreme Ed, 2GB Geil ram ,3.4 tb hdd s-ata ,Ati radeon hd4670 agp 1gb ram.
Ez már kb 1 hónapja megy benne nonstop éjjel nappal amikor beraktam akkor volt az a nagy kánikula és azóta ki sem kapcsoltam ez az lcpower táp csak megy és megy úgy hogy nem teszem tönkre.[ Szerkesztve ]
Eldöntöttem befejezek minden elektronikával és számítás technikával kapcsolatos tevékenységet. Ez a végleges és meg másíthatatlan döntésem.
-
agressiv
addikt
Szűrni kéne a cikkeket.
Hát még a borz.....
-
adax01
tag
válasz Dr. Romano #15 üzenetére
Én már évekóta nem veszek a gépeimbe tápokat nekem a gépeimbe Zalman és vantech tápok vannak .
Én időnként Lcpower,M-Tech,hkc tápokat azért veszek hogy elcsattantsam őket a műterhelésen.Eldöntöttem befejezek minden elektronikával és számítás technikával kapcsolatos tevékenységet. Ez a végleges és meg másíthatatlan döntésem.
-
senior tag
Nem nagyon néztem utána, de ha jól sejtem a GT-C3300K telefonodnak nem autofokuszos a kamerája. Ez esetben egy jó tanács.. hiába akarsz közeli képeket csinálni, makró hiányában csak homályos képek lesznek.
Inkább tedd távolabb a telefont.
Elsőre nem lesz látványos, de belenagyítva kicsit nagyobb az esély rá, hogy látszik majd valami,mert legalább az eredeti fotó élesebb lesz..Vagy ha esetleg van benne olyan hogy macro akkor abban fényképez.
Bár szerintem nincs benne..ui: nehogy sértésnek vedd, építő jelleggel írtam!
[ Szerkesztve ]
-
építész
aktív tag
Ezt bizony a gyár nem vizsgálta be gyártás után. Olcsóbb nekik, ha a vevő próbálja ki és küldi vissza a rosszat, mintha kiszállítás előtt maguk tennék. Ezt addig tehetik meg, amíg a kereskedőnek elege nem lesz a gariban visszaküldött tápokból, vagy nem kap egy két életveszélyes fenyegetést és azután nem meri a sz@rt forgalmazni.
bye
-
djculture
félisten
Írtam már neked jó párszor hogy az lc hulladék kategória. Te is tudod hogy kár kiadni rá 10ft is.
-
Undoroid
őstag
Szia!
Javaslom Oliverda írásának áttanulmányozását!
Kérlek, hogy legalább linkesítsd ezeket a hatalmas méretű, kilógó képeket!
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
agressiv
addikt
Ehez csak gratulálni tudok...
Hát még a borz.....
-
adax01
tag
-
titán
Vettel egy hulladekot, majd szetszedted a gari ellenere, hogy megjavitsd. Ez aztan a sikertortenet.
-
adax01
tag
Elnézést a rossz minőségű képekért de reggel 6 kor kezdtem neki javítani mert már most elvagyok havazva javítani valóval az éjszakai vihar után.
Eldöntöttem befejezek minden elektronikával és számítás technikával kapcsolatos tevékenységet. Ez a végleges és meg másíthatatlan döntésem.
-
nagyúr
Javaslom tegyél be kisebb képeket, mert nem lehet látni semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest