- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Ahogy Aweriot mondja, szerintem is olyan, mintha minden részleg szabad kezet kapott volna és megy mindenki a saját feje után. Pro vonalon nem értem ezt a túlzott vékonyítási mániát, meg a portok elhagyását sem. Oké, ez jellemző volt eddig is a cégre, de nem MINDENT vettek el egyszerre. A jack lehagyása valódi almás lépés volt, húzzák az emberek a szájukat, de el lehet fogadni. de egy pro gépen az ÖSSZES portot lecserélni, na az a durva. Eddig azt mondták, az Apple csak saját magával kompatibilis, de már ez sem igaz, mert veszel 1 millió fölött egy macbook prot, meg mellé 380-ért egy fullos i7 Plust és nem tudod összekötni őket!
De engem ez még nem is zavarna, ezzel szenvedjen a célközönség. De miért nem frissült az átlagnak szóló termékkínálat? A belépő iMac, a mac mini? Karácsonyra mindent frissíteni kellett volna. És egy újabb proci nem egy kivitelezhetetlen fejlesztés...
Új hozzászólás Aktív témák
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest