- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adam06
csendes tag
Tudom, hogy van, aki úgy gondolja, hogy normális vagyok én? Mármint én magam, az cikk írója. Mert semmi sem könnyű.
Nem élek semmilyen más világban, itt élek. Láttam és tapasztaltam én már olyan dolgokat, hogy ezeket ki tudjam/merjem jelenteni.
Nem veszek semmit félvállról, és ahogy említettem, vannak páran, akik nem értik, mert máshogy gondolkoznak, van egy saját elképzelésük a világról, ahova be vannak zárva. Elárulom, hogy rosszul tudjátok. Én ezt mind tapasztalatból mondom.
Ha nem akarod, nem is FOGOD máshogy látni a dolgokat, és az írásomat megérteni! Ezért mondtam, hogy csak PRÓBÁLJ pozitív és logikusan hozzá állni a dolgokhoz! Erről is szól a cikk, hogy vizsgáld más szemmel a dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sokan úgy gondolják, hogy az élet ajándék, még ha jó vagy rossz is a helyzet. Van aki úgy gondolja, hogy azért...
- Óvodások homokozója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyaralás topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Trollok komolyan
- Milyen videókártyát?
- Bestbuy játékok
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest