- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kICkje
csendes tag
Sziasztok.
Egy kis olyan problémám van. Leírom, remélem tudtok segíteni
A minap játszottam, és játék közben szoktam zenét hallgatni, és lemenni tálcára, winampban számot váltani (jó öreg win hívó gomal ugye), és tegnapelőtt nem ment le tálcára, hanem villant 2-t a kép, és fekete kép, gondoltam én hogy hátha valami gebasz, a jo kis ALT + TAB-al visszalépek játékba, és kilépek teljessen, és ujraindítom a gépemet.
Ám ujraindítás után már a windows betöltése után vibrálni kezdett a kép sajnos, gondoltam elsőnek hogy hátha a VGA-mmal van valami( 7300 GTS PCI-s), visszatettem a hangos de ujabb 8600 GTS-emet (szintén PCI-s) , amivel ugyanez a szituácio, csak már indulás elején (ram számolásnál) sem volt semmi kép, csak full fekete.
Ezután gondolkodás után töprengtem, és gondoltam én hogy háthogyha a windows a hiba oka, elkezdtem XP után feltelepítteni a Windows 7-et (VGA benenvolt gépemben, ugy installáltam fel win7-et), de egy idő után amikor a windowsban telepít, akkoris vibrálni kezdett a képernyőn a kép.
Miután kivettem a VGA-mat, és a kőkemény beépített Integrált VGA-val installáltam a windows 7-et, ugy sikeressen feltudtam telepíteni, de sajnos továbbra is ha VGA van benne a gépemben, betöltéskor vibrál a kép
Ismerősök adtak pár tippet (baráti kör) hogy mi lehet a probléma oka, valaki a PCI-s foglalatot mondta hogy elromlott, valaki hogy a táppal lehet a probléma, nemtudom
Kérlek titeket ha valakinek van valamilyen ötlete az írjon ide. Előre is köszönöm.
Tamás
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Formula-1 humoros
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Óra topik
- BestBuy ruhás topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest