Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
kICkje
csendes tag
Sziasztok.
Egy kis olyan problémám van. Leírom, remélem tudtok segíteni

A minap játszottam, és játék közben szoktam zenét hallgatni, és lemenni tálcára, winampban számot váltani (jó öreg win hívó gomal ugye), és tegnapelőtt nem ment le tálcára, hanem villant 2-t a kép, és fekete kép, gondoltam én hogy hátha valami gebasz, a jo kis ALT + TAB-al visszalépek játékba, és kilépek teljessen, és ujraindítom a gépemet.
Ám ujraindítás után már a windows betöltése után vibrálni kezdett a kép sajnos, gondoltam elsőnek hogy hátha a VGA-mmal van valami( 7300 GTS PCI-s), visszatettem a hangos de ujabb 8600 GTS-emet (szintén PCI-s) , amivel ugyanez a szituácio, csak már indulás elején (ram számolásnál) sem volt semmi kép, csak full fekete.
Ezután gondolkodás után töprengtem, és gondoltam én hogy háthogyha a windows a hiba oka, elkezdtem XP után feltelepítteni a Windows 7-et (VGA benenvolt gépemben, ugy installáltam fel win7-et), de egy idő után amikor a windowsban telepít, akkoris vibrálni kezdett a képernyőn a kép.
Miután kivettem a VGA-mat, és a kőkemény beépített Integrált VGA-val installáltam a windows 7-et, ugy sikeressen feltudtam telepíteni, de sajnos továbbra is ha VGA van benne a gépemben, betöltéskor vibrál a kép

Ismerősök adtak pár tippet (baráti kör) hogy mi lehet a probléma oka, valaki a PCI-s foglalatot mondta hogy elromlott, valaki hogy a táppal lehet a probléma, nemtudom

Kérlek titeket ha valakinek van valamilyen ötlete az írjon ide. Előre is köszönöm.
Tamás
-
Segítségként egy UP

-
adalbert1
veterán
Az esetet taglalva rossz belegondolni milyen lehet mikor az elmúlt kb. 20 év munkája füstté válik...
-
Eastman
addikt
Az első linked nálam nem működik.
(...és egyben UP a bejegyzésnek!) -
adalbert1
veterán
Csak egy fórumos up a témának...

-
adalbert1
veterán
Módosítva a bejegyzés, update-eltem egy új cikkel a témában.
-
adalbert1
veterán
Egy kis up, hogy ne legyen annyira lent a fórumban...
-
adalbert1
veterán
Első hozzászólás, hogy a fórumban is megjelenjen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- XPEnology
- sziku69: Szólánc.
- LEGO klub
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung kuponkunyeráló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Lenovo ThinkPad T14 G2 i7-1165G7 / 16GB / 512GB SSD EU billentyűzet
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini PC - HP ProDesk 405 G4 DM / Ryzen 5 PRO 2400GE / DDR4 / NVMe / HDMI / több db / számla
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4031
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

(...és egyben UP a bejegyzésnek!)