Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
=WiNTeR=
senior tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
15" szerintem arra pont jó, hogy az asztalon elférjen, és egy wireless egérrel tudjon az ember dolgozni rajta, de másra igazából nem, statikus az egész. Igazából azért is lenne jó egy tablet, mert néha más is használja a notebookot a családban, így jól jönne egy tab, amit (samsung ativ smart pc esetén) akár jegyzetelésre is lehet használni hála a billentyűzetes dokkolónak.
#41: Én is egy ilyen árazásban reménykedek, de a gyártók nagy azonnali hasznot várnak ezektől a taboktól szerintem. Egyébként az Atomos tabokban elvileg nincs ventilátor.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Videós, mozgóképes topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- LEGO klub
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
- Új Lenovo V15 G4 FHD i5-13420H 4.6Ghz 8mag 16GB RAM 512GB SSD Intel UHD Graphics XE Win11 Garancia
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest