Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
catalano
tag
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
kameleon_is #6 üzenetére
Kb 5 hónapja készült az írás, ami nem rég került ki. Akkor volt egy alzás akció, amikor is 47 ezer Ft-ot kellett fizetni.
-
kameleon_is
csendes tag
https://www.acershop.hu/acer-laptop-termekek/acer_tablet/acer-iconia-p10-11-k8yd-tablet-ntlfqee004/17952/
64.900 Ft
51.103 Ft +ÁFANem stimmel a cikkben feltüntetett ár.. 64 vs 47 ezer ft
-
Oldman2
nagyúr
Köszi!
Nejemnek lassacskán nekem is keresnem kell valamit a mostani Huawei Mediapad T5 tabletjét.
Volt már egyszer szervizben USB csatlakozó csere miatt, amiből végül kijelzőcsere is lett (a Futár "véletlen" összetörte), de mostanra már szó szerint kezd széjjel hullani...
Ami nekem fontos lenne, hogy normális(!) tokot is lehessen hozzá kapni.
Nemrég vettem akciósan egy Alldocube iPlay 50 Pro-t tokkal, de a tok siralmas minőségű volt, végül inkább eladtuk (a Tablet maga nem lett volna rossz).
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
®abstract® #1 üzenetére
5 hónapja készült az írás, gyerek meg van vele elégedve. Bár kicsi az elvárás.
Hazai beszerzésből nehezen lehet jobbat találni ebben az ársávban.
-
Krugszvele
senior tag
válasz
®abstract® #1 üzenetére
Köszönöm a leírást, pontosan ugyanaz a tablet van, ami neked volt ennek az elődje. Nagyon sokat segített a választásban!
-
®abstract®
őstag
Szia!
Ha neked megfelel így a tablet akkor használd
Vannak ettől jobb tabletek és árban nem sokkal drágábban. Mtk g99-es hardware 8gb ram ilyesmi, gyors tárhely sebesség.
A másik az hogy a dura speed alkalmazás [link] véleményem szerint egy ruppót nem ér, az elsők között volt amit kikapcsoltam a rendszerből!
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest