Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Új hozzászólás Aktív témák
-
K82
őstag
válasz
zkosaras
üzenetére
Volt nekem is S750-em, de egy hét után megváltam tőle.
Nem rossz telefon, csak volt pár GPS alapú tracker program, amit én sűrűn használok és az S750-en nem ment pontosan (sebesség-magasság-navigáció működése kifogástalan, csak a távolságméréssel voltak khm nem kis problémái).
No meg hozzászoktam ahhoz, h a Defy másodpercek alatt megmondta hol vagyok, ennél még A-GPS mellett is kellett várni bő egy percet minimum. Mire bezártam a garázsajtót, elhúztam a kerítést a MapMyRide már számolta a távolságot, az S750-nél kiértem már a faluból (~600m) mire magára (ill. pozícióra) talált.Defy után hatalmas telefon volt, és nem bírtam megszokni a méretét.
Kamera, vaku olyan igazi kínai fajta - felejtős...
Üzemidő, sebesség példás, pillanatok alatt bootolt.
Az enyém a minideal.net-ről jött, két hét alatt a kezemben volt, nálam extra költségek nélkül.
Annyit azért hozzátennék, h első androidos telefonom a Defy volt, ami egy nagyon jól sikerült darab, és ehhez hasonlítok mindent. Nehéz nála jobbat találni, persze csak abban az árkategóriában. A Cloudmobile még a pont kezelhető méret, csak az a fránya akku lehetne nagyobb, azzal gyűlik meg a bajom állandóan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- GAINWARD RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 GHOST OC Eladó!
- Alienware Aurora R13 Gaming! i7-12700KF / RTX 3080 Ti / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1TB HDD! BeszámítOK
- Újszerű Oled Steam Deck 512Gb ( Garancia 2028 decemberig )
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 87%
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue- 2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4920, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest