- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Centre
tag
Ahol az egyik tesztben az i3/a8 = 200% a másikban meg 80% Ott valami nem gömbölyű, különösen meglepő a két fraktáltesztben tapasztalt eltérés.
-
satz18
őstag
Én minden irányból azt érzem, hogy a win általános sebességét már mindegyik proci képes hozni, lényegében a HDD, vagy annak a hiánya fogja meghatározni. Tehát ha HDD-d van lassú lesz a géped, ha SSD-d van akkor gyors. Ezt azért jelenthetem ki ilyen kategorikusan, mert a 4 magos i7-esemmel is tetű lassú volt a gép még meg nem vettem az SSD-t. Szóval ahol kijön a különbség, az a játékok. HD 4000, ulv-vel csak 350 mHz-en, vs 7600g. Akkor most melyik is a jobb választás?.Persze erre nem vonatkozik a felső kategóriás VGA, mert ott már az amd elvérzik. Jó példa erre az msi gx60. De egy ultrabook esetében max alsó közép kategóriás vga lehet, szóval itt erről sem beszélhetünk.
-
derive
senior tag
Ezt az AMDs notit a memóriával hülyítették le. 4+2 GB annyit tesz, hogy nincs dual channel, persze, hogy rommá veri az i5... Épp ezért a játékteszten nagyon le fog bőgni.
-
lenox
veterán
Ha jol latom egyedul az i5 ment dual channelben, es azt latom, hogy az a8-4555m csak 1333 MHzig supportalja a ramokat, a 4500 meg 1600-ig, de a tablazatban pont forditva van. Igy nem tudom, mennyire lehet kovetkeztetest levonni a meresi eredmenyekbol...
-
A Travelmate-jeiket miért nem szerelik Trinity-vel?
Arra talán még én is ránéznék... -
KISDUCK
addikt
Hát szerintem bőven elég amit a trinity nyújt. Igaz nekem A10-4600m-mel szerelt gépem van, de egy már nem emlékszem pontosan milyen core i3 cpu-val szerelt toshiba satelite gépet felhasználói élményben bőven maga mögé utasított.
A következő cikkel kapcsolatban, ha lehetne kérlek DX9-es játékokat is teszteljetek a Dual Graphicshoz.
-
Szkita5
csendes tag
"egy kicsit lemaradt"...
Tulajdonképpen az i3 néhány kategórián kívül rommáveri, és a néhány kategórián belül is csak azért nem, mert az AMD magasabbra tudja felhúzni 1 mag sebességét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jogász topic
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Filmvilág
- Sorozatok
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Crypto Trade
- Home server / házi szerver építése
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Asus 14 Zenbook UX425E FHD IPS i7-1165G7 4.7Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest