- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Centre
tag
Ahol az egyik tesztben az i3/a8 = 200% a másikban meg 80% Ott valami nem gömbölyű, különösen meglepő a két fraktáltesztben tapasztalt eltérés.
-
satz18
őstag
Én minden irányból azt érzem, hogy a win általános sebességét már mindegyik proci képes hozni, lényegében a HDD, vagy annak a hiánya fogja meghatározni. Tehát ha HDD-d van lassú lesz a géped, ha SSD-d van akkor gyors. Ezt azért jelenthetem ki ilyen kategorikusan, mert a 4 magos i7-esemmel is tetű lassú volt a gép még meg nem vettem az SSD-t. Szóval ahol kijön a különbség, az a játékok. HD 4000, ulv-vel csak 350 mHz-en, vs 7600g. Akkor most melyik is a jobb választás?.Persze erre nem vonatkozik a felső kategóriás VGA, mert ott már az amd elvérzik. Jó példa erre az msi gx60. De egy ultrabook esetében max alsó közép kategóriás vga lehet, szóval itt erről sem beszélhetünk.
-
derive
senior tag
Ezt az AMDs notit a memóriával hülyítették le. 4+2 GB annyit tesz, hogy nincs dual channel, persze, hogy rommá veri az i5... Épp ezért a játékteszten nagyon le fog bőgni.
-
lenox
veterán
Ha jol latom egyedul az i5 ment dual channelben, es azt latom, hogy az a8-4555m csak 1333 MHzig supportalja a ramokat, a 4500 meg 1600-ig, de a tablazatban pont forditva van. Igy nem tudom, mennyire lehet kovetkeztetest levonni a meresi eredmenyekbol...
-
A Travelmate-jeiket miért nem szerelik Trinity-vel?
Arra talán még én is ránéznék... -
KISDUCK
addikt
Hát szerintem bőven elég amit a trinity nyújt. Igaz nekem A10-4600m-mel szerelt gépem van, de egy már nem emlékszem pontosan milyen core i3 cpu-val szerelt toshiba satelite gépet felhasználói élményben bőven maga mögé utasított.
A következő cikkel kapcsolatban, ha lehetne kérlek DX9-es játékokat is teszteljetek a Dual Graphicshoz.
-
Szkita5
csendes tag
"egy kicsit lemaradt"...
Tulajdonképpen az i3 néhány kategórián kívül rommáveri, és a néhány kategórián belül is csak azért nem, mert az AMD magasabbra tudja felhúzni 1 mag sebességét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konteó topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Asus 14 Zenbook UX425E FHD IPS i7-1165G7 4.7Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest