Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• rolcsibácsi

őstag

válasz Daywalker #45 üzenetére

hat en mint atlagfelhasznalo, nekem speciel a jatekokon kivul mindenre eleg a 7eves dual coreom is:) csak szeretnek jatszani barmivel, meg egy par evig, es aggodom, hisz ezert vennek egy i7et hogy idotallo is legyen. hasonlo aron tudnek venni dell xps17et de az egy batar nagy gep, azzal nehezkes lenne bevagodni az agyba megnezni egy filmet:( ugyhogy egyelore marad ez.
    egyebkent lesz ra szerintetek lehetoseg hogy kicsereljem/tessem a kijelzot valami jobbra?

kicsit amugy lama vagyok ehhez, inkabb csak hasznalom a gepet, de gondolom ez az ulv valami vekonyitott verzio hogy beleferjen, a turbo az hogy megy? mert alapbol 1.7gigahertz, ez eleg kevesnek tunik mas hasonlo arban levo gepekhez, de a turbo segit rajta, ez tulmelegedesseljar esetleg vagy hogy megy ez? tok automata az egesz? tulajdonkeppen vehetem ugy is hogy 2.5on megy folyamatosan ha epp arra van szuksegem? vagy azt azert nem birja huzamosabb ideig? ebben a gepben ket kulon hely van a winyoknak? ha vennek bele ket ssd-t azt is lehet? koszi.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés