- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
Daywalker #45 üzenetére
hat en mint atlagfelhasznalo, nekem speciel a jatekokon kivul mindenre eleg a 7eves dual coreom is
csak szeretnek jatszani barmivel, meg egy par evig, es aggodom, hisz ezert vennek egy i7et hogy idotallo is legyen. hasonlo aron tudnek venni dell xps17et de az egy batar nagy gep, azzal nehezkes lenne bevagodni az agyba megnezni egy filmet
ugyhogy egyelore marad ez.
egyebkent lesz ra szerintetek lehetoseg hogy kicsereljem/tessem a kijelzot valami jobbra?kicsit amugy lama vagyok ehhez, inkabb csak hasznalom a gepet, de gondolom ez az ulv valami vekonyitott verzio hogy beleferjen, a turbo az hogy megy? mert alapbol 1.7gigahertz, ez eleg kevesnek tunik mas hasonlo arban levo gepekhez, de a turbo segit rajta, ez tulmelegedesseljar esetleg vagy hogy megy ez? tok automata az egesz? tulajdonkeppen vehetem ugy is hogy 2.5on megy folyamatosan ha epp arra van szuksegem? vagy azt azert nem birja huzamosabb ideig? ebben a gepben ket kulon hely van a winyoknak? ha vennek bele ket ssd-t azt is lehet? koszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Építő/felújító topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gyúrósok ide!
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Facebook és Messenger
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dobozos Microsoft Surface Érintős Laptop Go 2 -50% 12,4" i5-1135G7 8/128 WSXGA
- Új Dobozos PcCom Revolt Gamer Tervező Vágó laptop -65% 15,6" i7-13700H 32/1TB RTX4060 8GB FHD 144Hz
- Dell Inspiron 14 5401 / i5-1035G1 / 8gb ddr4 / 500gb nvme ssd / jó akku/ magyar bill. / töltő
- Dell Latitude 7490 i7-8650u / 16gb ddr4 / 500gb ssd / Magyar Bill /jó akku / töltő
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest