- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Peter Kiss: Cockpit
- kraftxld: Untappd lista
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy ilyenem van de bedobozolva pihen mert nem tetszik a hangja
Volt amikor egy Extigy szolgáltatott neki jelet de a kis hangszórók akkor is csak a középfrekvenciát "kiemelve" csérogtak és a mély pedig csak buffogot
Pici pénzért vettem egy SABA RS930-at és érdekes ezen a "veterán" rádión zenehallgatás közben telítettnek hallom a hangzást -
Hali!
Sok érdekes dolgot olvastam és eddig nem is érdekelt különösebben "csak" az a hang ami hangszóróban megszólalt.Ezzel most is így vagyok mert az a lényeg amit hallunk.
Csak azért koromnál fogva volt szerencsém anno olyan "eredeti" hangokat hallani (mint pl. egy géppisztoly hangja a katonaságnál) ami a filmeken oly mértékbe módosított hangok,hogy az emberek 99%-a fel sem ismerné az utcán hallva mert teljesen más.
A hang stúdiókba a mérnökök egy lövés hangját még telemixelik mély hangokkal mivel a mély hangok megfelelő hangerő hatására megremegtetik az emberekben a belsőszerveket és ez által már lélektanilag is hatással bír az a módosított lövés hang.(persze ezeket a módosításokat a filmek minél nagyobb nézettsége miatt csinálják)
Ha valakinek van a közelében egy lőtér és érez is annyi kíváncsiságot akkor érdemes meghallgatni a különbséget.
Ezzel csak arra akartam kitérni,hogy ha már az "eredeti" hangok lényeges módosításokon mennek át akkor már mi sem az eredeti hangot halljuk.(digitalizálástól és az ide-oda tömörítésektől függetlenül)
Meghallgattam már egy csomó házimozi erősítőt de szép hanggal rendelkezővel még nem találkoztam (pedig ez már nem a furnér dobozba zárt technológia
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Most kiderül, mekkora a különbség közöttük.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest