Új hozzászólás Aktív témák

• BBéci

legenda

válasz totya694 #133 üzenetére

Abban igazad van, hogy a keverésnél dögösebbé alakítják az effekteket, de azért sok esetben közel állnak a valósághoz. Lőttem én is katonaságnál géppisztollyal, testőr kiképzésem során géppuskával, 12-es sörétessel és egy halom kézilőfegyverrel, tudom milyen eredetiben a hangjuk, szaguk, tapintásuk, visszarúgásuk. Amikor lőtéren a szomszédos lőállásokban valaki .357-es Magnummal puffogtat, arcomon hátrafeszül a bőr a légnyomástól, esélyem sincs eltalálni a 25 méterre fellógatott lőlapot. Ezt próbálják érzékeltetni a filmekben. Viszont egy puszta kézzel bevitt balegyenesnek, vagy jobbhorognak az életben nincs mégcsak hasonló hangja sem, mint a filmeken, még akkor sem, ha KO hatású.
    Azért egy 799 dolláros erősítőt nem szerencsés felhozni példának. Hallgass meg egy ARCAM AVR500-at, (ilyen van most nálam) vagy NAD T-785-öt (éppen erről írok cikket) mindjárt megváltozik a véleményed.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

Új hozzászólás Aktív témák