Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
Igen, sajnos az általános iskolákban tényleg nagyon gáz az "énekóra" legalábbis emlékeim szerint anno senki nem figyelt oda, aki meg egyébként is járt zeneiskolába, annak nem igazán tudtak újat mondani.
A "mai fiatalok" meg tényleg az elektronikus zenét preferálják inkább...Egyébként az írásért hatalmas kalapemelés, én is zongoráztam 5 évig, de sajnos önhibámból abbahagytam, és a pianínót is eladtuk (félig-meddig helyhiány miatt). Azóta ezt nagyon megbántam, sokszor szívesen leülnék egy kis "örömzongorázásra", de hangszer, és mostmár tudás hiányában nem tudok. Persze sosem késő újrakezdeni, remélem tényleg így van, ha kicsit rendberázódom anyagilag, tervezek egy elektromos zongorát, az még el is férne a szobámban, illetve akár tudnám is vinni magammal.
OFF: valakinek van tapasztalata ilyen elektromos zongorával? tényleg hasonló rajta játszani, mint rendes zongorán?
Új hozzászólás Aktív témák
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest