- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
válasz
gtasystem #121 üzenetére
Tudod az hogy most a nagy többség gépén XP van, az nem azt jelenti h ez mindig is így volt.
Ha azt nézzük, adott időszak alatt mennyi új felhasználó pártolt át az adott oprszr-re, a win7 überel mindent. Ez pedig azt jelenti, nagyon csúnyán át fogja venni az XP helyét és viszonylag hamar, Redmondban pedig Benjamin Franklinnel fogják kitörölni a s*ggüket minden sz*rás után.
Ezen mit nem lehet érteni?moonman: Az anyagi bukta = bukta. Ezen nincs mit szépíteni, ők maguk is bevallották.
Az más kérdés, hogy nem ment kárba a befektetett zsozsó, mivel az összepötyögött kód nagy része ment a win7-be. De ettől függetlenül a vista bukta volt. -
-
törölt tag
válasz
gtasystem #108 üzenetére
Apró probléma, hogy a W7 nem januárban jelent meg, hanem október 22-én... Szóval még mindössze nyolc és fél hónapja van piacon, azóta tett szert 19,8%-os részesedésre...
A Vista 2007. január 30-án jelent meg, ehhez hozzáadjuk a nyolc hónapot, és máris szeptember van. Az arra vonatkozó adat pedig ott van: 4,5%
Szóval "kicsit" nagyobb ott az eltérés, mint ahogy Te írod. Szóval nem mondtad jól...
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓóóÓS!!! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest