Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• buherton

őstag

válasz Kiki18 #7 üzenetére

Én meg csigát nem tudnék otthon tartani :) . Egyik ismerősömnek volt afrikai csigája, de nekem valahogy nem jön be. Kinek a pap kinek a papné.

(#9) UnA: Beadult, mert angolul adult -> felnőtt (ivarérett). Van még a subadult (egy vedlésre van az adult állapottól), ami pedig nagyjából a tininek felel meg, ha az emberi kort vesszük számításba.

(#7) Kiki18: Alapvetően itt lehet nézelődni: [link]. Barátnőm a chromit a vateráról szerezte be. Meg vannak saját oldalak is! :)

(#11) Vakegérke: Nekem a madár ilyen, de azokat csak azért nem, mert sajnálnám hogy a ketrecben vannak. Gusztus kérdése :) , de ettől senki sem kevesebb vagy több, azzal szereti vagy éppen nem szereti a pókokat.

(#12) Thrawn: Nocsak, ilyenről még nem hallottam. Esetleg mesélnél egy kicsit nünk? :)

(#21) kovy29: Nekem is sokat kellett várni. A végére már szinte el is felejtettem, hogy van ilyen mindaddig amíg meg nem jelent a barátnőm a chromival :D .

Ez pontosan így van! Sőt azzal még kiegészíteném, hogy kutya nyála igen veszélyes bacikat is tartalmazhatnak. Sőt a kutyától/macskától a férgeket, stb-ket el is lehet kapni.

Új hozzászólás Aktív témák