Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: frenda dsttöytoi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabulator
tag
Egyetértek veled, ám nem akarom megbántani a cikkírót, hiszen mindannyian különbözőek vagyunk.
Neki tetszik, nekem nem. Valójában én is úgy gondolom, hogy a póktartás valamiféle vagizás szerű téma. Miért is? Mert - gondolom én - sokan tartanak olyan egyedeket, amelyek nincsenek "hatástalanítva" és egy marás, aztán kapkodhatunk az ellenszer után (már ha van otthon). Persze nem állítom, hogy csak ilyen lenne, de gondolom nem mindenki van tisztába azzal, hogy ezeket az ízeltlábúakat ártalmatlanítani is lehet. De mégis, hogy ilyen egyáltalán nem megszokott lényeket tartanak otthon, az valahogy elborzasztó. Nekem is van haverom aki tartott (talán még most is tart) pókokat és ha jól tudom az övéi nincsenek hatástalanítva. Nem is maradtam nála sokat.
Mindenesetre érdekes volt megnézni a vedlést, a vadászást és a párzást, nem utolsósorban, hogy milyen szép színesek is tudnak lenni. Ettől függetlenül nem lopták be magukat a szívembe.
Új hozzászólás Aktív témák
- 4K gamer PC ( +Sok ajándék)
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest