- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Windows 11 24H2
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs.Orsolya
senior tag
Valószínűleg ezért nem vagyok férjnél még;o)))
Egyébként, a kritériumokban időintervallumok, és egyéb más kikötések nem foglaltattak bele. Olyan minőségekről beszélünk, amik rendkívül szubjektívek, így nem lehet objektíven kikeresni hozzájuk a megfelelő alanyt. Szubjektív élményekre alapozott rendszerhez nem lehet igazodni, sem idomulni, sem szűrni rá...
"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."
-
Verus
senior tag
Ebben egyetértek. Ebben a rohanó világban egy harmónikusan működő kapcsolatot fenntartani szinte egy kihívással egyenértékű. A férfi dolgozik, a nő dolgozik, van amikor a munkarendjük miatt napokig csak éppenhogy látják egymást. Ha apró figyelmességekkel örömet szerzünk párunknak olyankor amikor fáradtan hazajön a munkából, akkor őt is és magunkat is boldoggá tesszük. Én annyira nem szeretem ezt az egészet, lehetne egyszerűbb is...
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Komondor
csendes tag
Na igen, lásd az alábbi közismert viccecskét:
"A BOLDOG NŐK 5 TITKA:
1. Fontos, hogy egy olyan férfit találj, akivel megoszthatod a
felelősségeket és a háztartási munkát, és hogy legyen egy jól fizető
állása.2. Fontos, hogy egy boldog férfit találj, aki imád táncolni, utazgatni
és mindig megnevettet.3. Fontos, hogy egy romantikus férfit találj, akire érzelmileg
támaszkodhatsz, anélkül, hogy ő ezt kihasználná,és ráadásul nem hazudik.4. Fontos, hogy egy olyan férfit találj, aki tökéletes szerető és imád
veled hancúrozni.5. Fontos, de nagyon fontos, hogy ez a 4 férfi ne ismerje egymást!"