Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Cathfaern
üzenetére
Nos, ez általában nyilván így van, de azért itt egy elektronikusan szabályzott motorról van szó, szabályzott áramfelvétellel, stb.
Szal kiváncsi lennék....tehát konkrét tesztek nélkül legfeljebb évek múlva derülhet ki valami...ha egyáltalán bizonyítható, hogy az okozta a meghibásodást.
De, ha meg tudod alapozni valami konkrétummal, elfogadom. -
törölt tag
Háj!
Tegnap próbaként én is beüzemeltem a ReadyBoost-t.
Egyelőre egy lassú 1GB pendrive-val, de már be is terveztem 1 gyors 1-2 gigás beszerzését. (Elvileg az 1 gigás is elég lenne, a vista 830MB-t javasol.) Ez fixen be lesz dugva hátra.
Főleg kikapcsolásnál éreztem egy szemernyi gyorsulást, ami ennél a 2-3MB/S-os nál már csoda.
De inkább a következő miatt tetszik:
A Vistának elég fejlett az energiagazdálkodása. Sokat jár a gépem letöltés miatt éjszaka is. ReadyBoost-tal ( találtam erről leírást, és tényleg... ) a Pendriv-ra gyűjt, addig a vinyók le vannak kapcsolva. Majd hallani, mikor a vinyó felpörög, ment, majd pillanatokon belül újra lekapcsol, és megy megint az anyag a Pen-re.Én is várom, mi sül ki a fenti írásból, hajrá!
Új hozzászólás Aktív témák
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest