- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Android másképp: Lineage OS és társai
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
VaniliásRönk #21 üzenetére
nem láttam mostanában nagy sparc szerver leírást, úgyhogy nem tudom.
de azt látni kell, hogy az ilyen qpi meg hasonló cuccok csak nyers erővel próbálkoznak, ami sokszor nem célravezető. Pl. anno a sparccenter 2000-esnek csomagkapcsolt backplane-je volt, 256 bites adatbusszal, amikor a pc-ben még a 16 bites isa meg a vlb volt a király. vagy a vaxok lemezvezérlője már 20 éve is tudott virtuális memóriába dma-zni.ilyeneken szerintem több múlik, mint azon, hogy van egy 4.8Gt-s qpi-d.
-
bambano
titán
válasz
VaniliásRönk #16 üzenetére
emlékeim szerint maga a proci annyival nem izmosabb az x86-nál, a köré rakott körítés az, ami nagyon durván elveri a pc-ket, mint a ...rt. a pc-vel mindig is az volt a baj, hogy tele volt szűk keresztmetszetekkel, így hiába tettél bele bikás procit (pláne hiába sokmagos prociból többet), azok csak egymást fogták vissza, mert hol a memória sávszélesség volt kevés, hol a perifériát nem bírta kitömni adattal, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Philips LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Crypto Trade
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Mobil flották
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest