- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Rap, Hip-hop 90'
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
ruti
Közösségépítő
Én már ez első cikk első oldalát olvasva gyorsan lepillantottam a hsz-ek számára, akkor 60 db volt, és azt gondoltam, biztos megy majd a szétoltás, hogy mennyire gyermeteg a cikk, nem főoldalra való, stb...ezzel szemben addig ott egy ilyen jellegű hsz sem érkezett...
A mostani második cikkben már egyre többen nehezményezitek a szakmaiság hiányát és a fogalmazási problémákat...
A bejegyzés tipikusan blog-ba való, és az "idősebb=?=tapasztaltabb" generációt valószínűleg idegesíti ilyet címlapon látni.
Azonban a cikkírást is valahol el kell kezdeni, és látva a címlapos tartalmak hígulását, megfontolandó, hogy nem érdemes fikázni, mert még ennyi sem lesz.Arra vonatkozóan is elmaradt a fikázás, hogy "sokszázezres" a gép, és elmaradt az anyagi körülmények és magyar fizetési viszonyok taglalása is.
Az alkatrészek (egyelőre ár nélkül szerepeltetve) összeválogatásában nem volt sok kockázat, ez nem adhatott okot a szakmai vitákra, valószínűleg ez is csökkenti a negatív kommentek számát. De még mi?
Mi adja el a cikket, hogy a pozitív kommentek vannak nagyobb szánban? A "gépösszerakós" cikkek többszáz hsz-t kapnak megjelenéskor azonnal, gigászi flame-eket generálva. Eddig itt csönd van...Összességében "felnőtt" fejjel kínos érzés címlapon olvasni az ilyen mélységű cikkeket, de ezek szerint be kell látni, hogy a "nyelvezete" lehet könnyebben talál befogadókra, mint egy nehezen emészthető szakmai anyag. Tény, hogy címlapos cikkekre szükség van, és az írók csak a kritikákból tudnak épülni, a pozitívakat helyén kezelni, a negatívakon pedig nem megsértődni, hanem tanulni belőle. Ha több cikk születik, abból nagyobb számban eshet ki magvas tartalom, tehát semmiképpen ne adjátok fel.
A gyakorlatban én azt tartanám a jó útnak, hogy a hasonló, beszámoló jellegű bejegyzések blog-ként induljanak, és az ottani visszacsatolásokból, valamint a PH! Vezérkarral való egyeztetés alapján jussanak el a címlapra.
Rengeteg jól fogalmazó cikkíró szerényen csak blog-nak indítja, pedig tartalmában bőven címlapos az írása. Itt most ennek ellenkezőjével állunk szemben. Nem szégyen továbbá tapasztaltabbaktól véleményt kérni a cikk készrejelentése előtt.TL;DR:
Kicsit elrugaszkodtam a konkrét cikktől, átcsapva a LOGOUT címlapos írásokra vonatkozó általánosításba. Visszatérve: Enter65, jó lesz ez, kellenek a tartalmak, tehát ne add fel, lassan próbálj meg minél több részletben a felszín alá ásni, többet megmutatni, mint ami a terméklapokból is kiderül. Átjön, hogy igényeset akarsz kiadni a kezed közül, ez a jó irány. Tartalom kell még mögé, és jobban kell tudni fogalmazni. Majd kialakul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Baby design smart sportbabakocsi
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 16/1TB QUADRO P520 2GB FHD
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged