- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
r4z
nagyúr
A windowshoz gyárilag adott MS alkalmazások mind máshogy néznek ki. Máshol vannak a beállítások, az egyikben egy helyen vannak, a másikban külön ablakba jön be
Ez a legnagyobb ergonomiai problema vele, es ez az, ami miatt egyszeruen nem birom megszokni a Win10-et.
Azert is irtam a Macet ellenpeldakent, mert masfel eve tertem ra at Win7/Win8.1 kornyezetrol (utobbi eseten a Metrot messzire elkerulve), es egy het utan mar reflexbol oda nyultam, ahova kellett. Egyszeruen adja magat a felhasznaloi felulet. Ha el akarok erni valamilyen opciot, akkor a programok 90%-aban ott erem el, ahol megszoktam, es ugyanazzal a felulettel fogad, amit megszoktam. Akkor is, ha az adott programot eloszor hasznalom.
Peldaul hirtelen 3 olyan alkalmazast tudok csak mondani, aminek a beallitasai nem a megszokott, tabokra osztott ablakban vannak, es ez azert van, mert mindegyiknek egyseges felulete van a platformok kozott: IntelliJ IDEA, Steam, Spotify.Ugyanezt a Win10-rol egyaltalan nem tudom elmondani, pedig a 98 ota hasznalok Windowst, szoval elvileg kezre kene allnia mar nekem. De nem all. Borzaszto korulmenyes a frissen bevezetett dizajnu alkalmazasok hasznalata, egyaltalan nem felhasznalobarat. Es ez nem csak az alkalmazasokra igaz, hanem a rendszer alaplogikajara is, bizonyos helyeken kaosz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Facebook és Messenger
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Villanyszerelés
- Apple iPhone Air - almacsutka
- További aktív témák...
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Xbox Series X 1 TB Játékkonzol! Ajándék Joystick + RGB-s Hűtő!
- Apple iPhone 16 128GB,Újszerű,Kábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB ZALMAN M4 FSP 700W
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 32GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Magyar I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest